Niks op aan te merken

Snel kunnen bestellen en zeer snel geleverd

Makkelijke site, binnen 24uur savonds geleverd. Dikke aanrader!

prima snelle service

Binnen 1 dag na order sleutels ontvangen.

Snelle reactie en top medewerking

Prima geregeld.

snel geregeld

Sleutels bij besteld, na twee dagen in huis goed en snel geregeld.

Goede kwaliteit, snel en behulpzaam.

Cilinders zijn eenvoudig te bestellen. Zijn snel geleverd. Bij telefonisch contact vriendelijke mensen en heel behulpzaam.

goede snelle oplossing voor een foutje in één sleutel

Bij een van de sleutels was één kant niet “ gesneden”. Kan gebeuren gestoord in het werk b.v. een telefoontje. Na telefonisch contact is dit probleem opgelost. Foto’s van sleutel en kaart per e-mail opgestuurd. Binnen drie dagen was de nieuwe sleutel in mijn bezit.

Snelle en accurate levering

'S middags besteld de volgende dag goed afgesloten geleverd. Kan niet beter.

Uitstekende service, snelle levering

Het bestellen via internet ging soepel en snel. Even een foto uploaden en klaar was het. De levering was supersnel, al de volgende dag. De sleutels zaten netjes verpakt in een zakje en weer in een doosje. Ik ben zeer tevreden.

Geweldige service en snel

Dit bedrijf is ten minste te vertrouwen. Bij slotenmakersnel.nl heb ik sleutels besteld, betaald. Email gehad dat het in behandeling is genomen, doch we zijn nu 5 dagen verder en ik hoor niets meer. Heb klacht gedaan maar daar wordt ook niet op gereageerd. Is gewoon oplichting. Denk er over aangifte te gaan doen.

Goede hulp bij configuratie slot, snelle levering en een uitstekende prijs. Snel op mijn vragen gereageerd

Voorlopig goed

Duidelijke website en snelle levering

Met alle aanwijzingen en tips op de site kan je bijna geen verkeerde order plaatsen. Bovendien is de site heel overzichtelijk en wordt er uitstekend gecommuniceerd over de orderstatus. Levering vrijwel per omgaande! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Goede website, duidelijke communicatie.

Gemakkelijk om sleutels bij te bestellen. Eenvoudig je keypass uploaden en veilig verstuurd met handtekening bij ontvangst.

Eenvoudig en snel

Ik was al een tijdje aan het kijken naar sloten met dezelfde sleutel zodat mijn sleutelbos van Auto en motor niet zo uitpuilt. Met hulp van de instructie eenvoudig mijn sloten opgemeten en besteld. Meteen ook geteld hoeveel sleutels we echt in gebruik hebben en dat ook meteen geregeld. Eenvoudig en snel geregeld. Als ik daarbij ook nog hoor dat ik ze morgen al kan hebben ben ik helemaal super tevreden. Ter vergelijk, bij een lokale sleutelman moet ik 4 werkdagen wachten en dan heb ik nog sloten die ik zelf zonder sleutel open kan krijgen.

Snel en goes geholpen

Snel en duidelijk

Website is duidelijk en bestellen is makkelijk, binnen korte termijn geleverd

2 dagen na bestellen al in huis. Fijn, met 8 verschillende kleuren sleutels! Goede kwaliteit en prijs

Fast and effecient

Ordered Saturday night. Delivered Monday night. Great service. All replacement keys working as ordered.

Snelle levering en prima service!

Poema product en met vragen staan ze vlot voor je klaar voor een goed advies

Goede service.

Ik had een speciaal verzoek en ze hebben goed meegedacht, de juiste onderdelen opgestuurd voor me. Tussen alle rotte appels in de wereld is dit een betrouwbaar bedrijf met ouderwets goede service.

Snel, goed en keurig veilig afgeleverd.

Goed kunnen kiezen/passende maten. Netjes en veilig ingepakt. Aflevering met een 'slot' van 30 minuten. Helemaal tevreden!

Goed geholpen

Na mijn bestelling ben ik gebeld door de medewerker doordat hij twijfelde aan mijn bestelling. Het cilinderslot had ik opgemeten met een schuifmaat en hier had ik een foto van bij gevoegd . De medewerker gaf aan dat ik een andere nodig had, en ik kreeg wat geld terug gestort doordat het andere cilinderslot goedkoper bleek te zijn. Dat is nou een service waar ik blij van wordt. Een dag later is de bestelling al binnen gekomen . Thanks !

Makkelijk te bestellen en snel en veilig geleverd.

Snelle levering ook met extra sletels

Voor het weekend besteld dinsdagmiddag bezorgd. Bestellen moest ik wel goed opletten dat de keuze van de kleur cilinder niet veranderde door keuze van het type cilinder. Alleen gratis flacon helaas niet geleverd.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders