Relatief eenvoudig om een cilinder na te bestellen

Duidelijke stappen en opties bij het kiezen van de cilinder.

Allemaal goed voor elkaar van bestelling t/m aflevering is helmaal top

Het hele traject is onder controle en alle beloften komt men na . Na berichtje dat pakketje zou aankomen over 5 minuten ging na 3 minuten de deurbel !

knap, vlot

veilig en goed materiaal

Super uitleg

Prima prijs kwaliteit

prima service

Bedrijf met een telefoon waar nog aangenomen wordt zonder een aantal antwoorden eerst in te vullen.

Goede ervaring

Ik was op zoek naar cilinder smet verschillende lengtes en een goed beveiliging. Vandaar dat uitkwam bij MR beveiling

Mooi product. Snelle levering

Ik heb 4 gelijksluitende cilinders besteld. Mooi product. Snelle levering. Zeer tevreden. Alles klopt gewoon. Tot met de verpakking aan toe.

Mijn woning volledig geïnstalleerd met nieuwe cilinders en sleutels via de site van MR Beveiliging. Makkelijk te bestellen met duidelijke uitleg en goede nazorg.

Duidelijke website, cylinders snel geleverd.

Makkelijk bij te bestellen. Perfecte site.

Duidelijke website met goede informatie. Pakketje was netjes verpakt met goede uitleg. Sloten werken perfect!

Snelle levering. Ook het aanpassen van een cilinder nadien was binnen 3 dagen geregeld.

Gewoon goed

Goede service en duidelijke website. Top!

Gemakkelijk!

Ik heb een sleutel bij laten maken en dat ging verrassend gemakkelijk. Even een foto van mijn certificaat uploaden en het was klaar. Geen gedoe met veel velden in te vullen. Snelle levering ook nog eens!

simpel en krachtig

Heb mijn 1e cilinderslot besteld. De site is heel duidelijk. Heb de move besteld. lekker simpel en erg betrouwbaar

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

Sleutels waren snel besteld en makkelijk besteld door middel van een foto van de kaart te maken.

Alles geleverd conform bestelling op afgesproken tijdstip

Goede ervaring, fijne website, makkelijk om eigen sloten te configureren en alles geleverd op afgesproken dag

Snelle service snelle levering

Duidelijke instructies! Ook voor vrouwen zonder enige kennis van sloten makkelijk te installeren.

Uitstekende uitleg, snelle levering

Goede service en uitleg, snelle levering en top cilinders die hun kwalificaties meer dan waar maken. Poging tot inbraak strandde op MC cilinder.

Goed geholpen, degelijk spul

Omdat de cilinders 2mm langer zijn toch maar even contact gezocht. Snel en goed geholpen. Prima sloten, veel mogelijkheden bij de koop. Sleutels zijn ietwat aan de grote kant in verg. met normale sleutels.

Heldere website, alleen geen nabestelling vanuit 'cilinder kiezen'

De menukeuze 'cilinder kiezen' als titel in het hoofdmenu sluit niet uit dat je geen cilinder kunt nabestellen, zou ik veranderen. Uit de keuze nabestellen kom je daar uiteindelijk achter. Je zou verwachten dat je in het menu cilinder kiezen uiteindelijk je kaartje kunt uploaden om de cilinder met een eerder bestelde sleutel te kunnen bestellen. Verder uitstekende website. Nog een punt, ik heb een cilinder van een andere leverancier opgemeten met een schuifmaat, en de exacte afmeting kon ik bij u niet bestellen, wel 2 millimeter aan elke kant extra, met het risico dat het niet zou kunnen passen. De gekleurde platte sleutels had ik graag ook willen bestellen bij de zwaarder beveiligde sloten SKG3.

Snelle en correcte service

'S ochtends de sleutels besteld en op advies tijdens het bestellen geattendeerd dat je niet op je huisadres moet/beter is bestellen, de volgende dag al afgeleverd op het afhaalpunt. Tevens aangegeven graag een engere kleur sleutel voor de M&C color anders dan de kleur blauw, en hieraan is ook voldaan. Dus super snel, goede service en correcte levering.

Uitstekende service

Duidelijk alles

Snelle levering, netjes verpakt

Goed lopend deurslot met stevige sleutels gekocht

Goede en duidelijke website, snelle levering

De website was heel duidelijk met een goede advies functie mbt de keuze van modellen. Track en tracing werkte ook goed.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders