super snelle geleverd en duidelijk advies

Van te voren even gebeld om over de verschillende cilinders advies in te winnen. Na dit gesprek heb ik een keuzen kunnen maken die binnen 24uur geleverd werd!

Prima service en snelle levering

Snelle levering zoals beloofd op de site de volgende dag.

Perfecte en snelle service

Onlangs 2 cilinders bij willen bestellen, blijken die niet meer leverbaar. Wordt keurig contact met me opgenomen voorchet zoeken naar een passende oplossing. Werd heel goed met me meegedacht en kreeg dan ook een heel mooie aanbieding. S'morgens besteld en s'avonds al in huis. Perfect

Overzichtelijke website en heldere telefonische uitleg

Zojuist een bestelling geplaatst via https://mc-cilinder.nl. Hoewel de uitleg al behoorlijk duidelijk was, heb ik toch twee keer contact gezocht per telefoon. De antwoorden daar waren zeer duidelijk, dus ik ben niet meer verder gaan zoeken en heb gelijk mijn bestelling geplaatst.

Zeer aanbevelingswaardig.

Goede website, doordacht bestelsysteem. Prima prijzen. Met bestellen iets fout gegaan, waardoor ik iets niet ontvangen heb. Mail over gestuurd. Binnen uur reactie en opgelost.

Top en snel

mijn 2de bestelling, altijd snel geleverd met een overzicht per email (een beetje te veel emails)

top werk geleverd

Bestelde 2 cilinders met wat werk, 2 dagen later werd het thuis bezorgd met alles precies zoals ik het wilde. Fijne website ook, bestellen is erg simpel en overzichtelijk. Belletje naar de helpdesk liep soepel en vriendelijk. Prima ervaring dus.

Prima geregeld !

Prima geregeld, vlotte service, uistekende kwalitiet van de cylindrs.

Makkelijke bestelling en zeer snelle levering

Bestelling van een extra sleutel is makkelijk en wordt zeer snel geleverd.

Snel antwoord op vragen en snel geleverd

De bestelde cilindersloten zijn zeer snel geleverd, wat niet gevraagd was. Alles past en functioneert prima.

Service was top

Onze sleutel kon niet meer nagemaakt worden. Jordan van MR beveiliging heeft me prima te woord gestaan en ons een aanbod voor vervanging cilinder met sleutels gedaan. Daarna gezorgd dat we het pakket snel konden ontvangen. Bedankt Jolanda

Goede service en kwaliteit

Ze geven goede service tijdens de aanschaf van je product. Als je belt krijg je uitleg en hulp bij maken van je keuze. Ook achteraf, als je een vraag, opmerking of klacht hebt, wordt je goed en serieus geholpen.

Ondanks de omschreven beveiliging tegen kerntrekken is op deze wijze bij mij ingebroken.

Na aanbeveling van een buurman destijds gekozen voor de M&C SKG3 deurcilinders. De omschrijving beveiligd tegen kerntrekken klopt niet gezien de inbraak bij mij thuis.

snel en makkelijk

Website en bestellen gaat makkelijk als je de maten weet van je cilinders. Goede klantenservice ook!

Bedrijf denkt met je mee!

Alle vragen die ik had rondom het beoogde sluit plan snel en met gevoel voor mijn bedrijf beantwoord.

Snelle levering en mooi materiaal

voor ons nieuwbouwhuis lieten we een nieuwe schuur en poort bouwen. Om daar gelijkluidende sloten in te krijgen heb ik nieuwe cilinders besteld. De sloten werken vlekkeloos en met de bijgeleverde code is later bijbestellen van sloten en sleutels lekker eenvoudig.

Uitstekend Service en snelle levering

Zeer goede cilinders

Goede site, goede service

Ook voor een leek is het benodigde artikel trefzeker te vinden. Correcte en snelle levering.

Cilinder bestellen: fluitje van een cent

Door overzichtelijke website was het bestellen heel eenvoudig. En de levering de volgende dag. Super service.

Nette overzichtelijke site, snel alle bestelde artikelen geleverd

Nette professionele overzichtelijke site met juiste info. Zonder slotenkennis eenvoudig en in een keer het juiste bestellen. Professioneel bedrijf dat snel en betrouwbaar maatwerk levert. Inmiddels meerdere keren besteld en tot nu toe zeer tevreden. Dat alles voor scherpe tarieven.

Goede cilinders en een snelle en foutloze afhandeling

Duidelijke website, uitstekende producten en eenvlotte afhandeling. De enige opmerking die ik heb is dat de druk-/draaiknoppen op de cilinders een wat scherpe rand hebben. Ze hadden iets ronder kunnen zijn om goed in de hand te liggen.

Vriendelijjke, snel en goede kwaliteit

Goede kwaliteit cilinders (& sleutes). Klein probleem snel envriendelijk opgelost, goede service en contact via telefoon en email snel.

Snelle en betrouwbare sleutel dupliceer service.

Snelle en betrouwbare sleutel dupliceer service. De sleutel werd binnen 24 uur en aangetekend ontvangen.

Erg vriendelijke klantenservice

Ik heb een paar keer contact moeten hebben om het juiste product te ontvangen. Daarbij werd ik steeds vriendelijk en klantgericht geholpen. Stel dat ik in 1 keer klaar was geweest dan was mijn oordeel perfect geweest.

hele goede service

ze werken snel en weten waar ze het over hebben.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders