top

Bedankt voor de snelle service

Fijne en vriendelijke hulp

Ik was nog wat onzeker of ik het juiste systeem en componenten had geselecteerd. Perfect geholpen en alles was (na een dag vertraging door de bezorgdienst) zo geinstalleerd. Wat ik echt perfect vindt is dat ze ook bij een technische vraag in de avond, direct reageren en ik verder kon. Daar zie je nu echt het verschil tussen een algemeen bedrijf die van alles verkoopt of een bedrijf die is gespecialiseerd is in het systeem en staat voor zijn service. Klasse en zo doorgaan.

Sleutels nog steeds niet ontvangen na 4 dagen

Sleutels besteld en nog steeds niet ontvangen via het desbetreffende koeriers bedrijf maar wel een beoordelings e-mail.. hier is de volgorde toch net omgekeerd.

Prima spul, snel geleverd

De samengestelde bestelling die correct en compleet was, werd volgende dag geleverd door 'red je paketje'. De veiligheidscilinders moeten hun nut nog bewijzen bij de eerste dief die zijn tanden er op gaat stukknagen. Ik heb er alle vertrouwen in. Een mooie aanvulling op de rest van mijn ge-upgrade hang en sluitwerk.

Uitstekend geregeld!

26 december besteld en de volgende dag per post bezorgd.Inclusief 3 sleutels en extra bijbesteld 3 sleutels,totaal dus 6sleutels in 1 zending ontvangen.Netjes in de avond bezorgd,vooraf werd de tijd vermeld,prima service.

Digitaal bestellen van een sleutel gaat zeer makkelijk

Digitaal bestellen van een sleutel gaat zeer makkelijk. Weinig moeite en snelle levering.

Aanrader als adres voor veiligheidscilinders

Online veiligheidscilinder besteld. Bestelproces duidelijk. Nog telefonisch contact gezocht en ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Levering ook snel. De veiligheidscilinder zelf is van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Oftewel wat mij betreft een aanrader!

Cilinder makkelijk vervangen en 3 sterren slot voor een goede prijs

Ik heb de cilinder gekocht via de Gamma en hij is prima bevallen. Zonder problemen de cilinder vervangen,nog geen 2 minuten.

Snel besteld.

Een M&C sleutel bijbestellen is heel gemakkelijk.

Snelle bestelling

Duidelijke website en duidelijk bestelproces.

Alles prima naar wens

Goede kwaliteit producten, Eenvoudig te bestellen, met goede support informatie. Tijdige levering conform afspraak. producten prima verpakt.

lekker makkelijke site

Het bestellen van een veligheidsleutels gaat snel en op een veilige manier.

Goede prijs kwaliteit

Duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Levering duurde wat langer maar dat lag aan drukte bij postnl. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Een voorbeeld voor velen!

Wat een betrouwbaar en fijn bedrijf is dit! Je wordt overal van op de hoogte gehouden, zeer goede prijs en super snel. Dinsdag stuurde ik mijn sleutel op (moest er 1 bijgemaakt worden) en donderdagavond had ik het al binnen! Voor mij een dikke 10!

Niet zo best

Afgelopen donderdag een bestelling gedaan. Bij betaling kwam eerst bezorgkosten bij het totaalbedrag. Daarover gebeld, niet teruggebeld. Later opnieuw geprobeerd, toen ging het goed. Melding van ontvangst gekregen en een dag later de rekening en bericht van verzending. Nog voordat de besteliing binnen is nu dus de vraag om beoordeling, terwijl er nog niet eens een track en trace melding is. Volgens de site komt de bestelling in 99% van de gevallen de volgebde dag aan. We zijn maandag ( als de bestelling dan al aankomt….???) 5 dagen na bestelling. We gaan het zien of het niet 6 dagen wordt….

Netjes verpakt

Makkelijk besteld, en vlot geleverd

De website is makkelijk te begrijpen, en het bestelproces leidt je eenvoudig door de keuzes, met informatie waar nodig over afmetingen, uitvoering enz. De levering was binnen 24 uur na bestelling.

Behulpzaam en simpel

Prima hulp bij het zoeken naar mijn slot probleem.

Gewoon Top!

Prima producten, alles is makkelijk te vinden en de informatie is volledig, duidelijk en beknopt. Wat wil je nog meer!?

De juiste prijs-kwaliteit

Duidelijke website, producten snel en juist geleverd. Heb 5 gelijksluitende cilinders besteld en alles werkt naar behoren. De M&C cilinders zijn idd iets langer, maar dat is niet storend.

Snel makkelijk

Bestelling gaat makkelijk via de site bezorging binnen 24 uur . Top

Aangezien ik op m’n telefoon sleutels bij moest bestellen had ik wat problemen met het invoeren. Ik heb gebeld en werd super aardig geholpen. Toen het niet lukte om een kopie van m’n pasje bij te voegen kreeg ik als tip te horen dat ik dat ook later na kon sturen via een e-mail. Ik werd uiterst aardig en vriendelijk te woord gestaan. Sleutels werden keurig gemaakt en snel thuis bezorgd.

Overzichtelijke site!

lekker snel en duidelijk

lekker snel en duidelijk

Bijzonder slechte bezorging

Pakketje is op een willekeurig ander adres afgeleverd. De goedwillende ontvangers hebben mijn adres met moeite ontcijferd en het pakketje naar mij gebracht. Bijzonder slecht als je huissleutels bij een ander worden bezorgd met jouw adres erbij. Bezorging van sleutels, zeker speciale, moet boven iedere twijfel verheven zijn.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders