Keurig verpakt, volgens afspraak geleverd en uitstekende kwaliteit. We zijn er erg tevreden over

Prima service en snelle levering

Sleutels nabesteld. Snelle en acurate levering.

Had wat problemen met het ontvangen van de bestelling. uiteindelijk alles ontvangen. goede service .

Hoge kwaliteit, vriendelijk geholpen aan de telefoon

Heb twee gelijksluitende sloten bijbesteld, omdat de slotenmaker al een MC cilinder had geplaatst bij de voordeur. De kwaliteit ligt zoveel hoger dan bij een andere vergelijkbare cilinder. Zeer tevreden.

Professioneel en snel

Erg tevreden over de aankoop en het proces. Goede kwaliteit spullen die geselecteerd zijn opgestuurd. Heel blij en een veilig gevoel!

Vriendelijk, Snel, Top service.

Extra sleutels besteld. Model wat ik bestelde op de website werkte niet met mijn sloten. Dit is netjes aangepast naar de juiste model, zonder extra kosten. Snel reactie en vriendelijk geholpen via de what`s app. kan niet anders zeggen dan Top, ga zo door..

Sleutel op tijd ondanks de feestdagen

Makkelijk te bestellen

Cilinder sloten

Nu vier keer een cilinder besteld, vanwege verhuizing. Altijd alles op orde en netjes verpakt. Klantenservice is top, ik kreeg zelfs een persoonlijk mailtje dat mijn bestelling een dag later kwam vanwege PostNL.

Snel en goed

Eenvoudig bestelproces. Snel geleverd. Fijn dat er een hint is om jouw sleutels niet op het thuisadres af te leveren. Helaas wel prijzig.

Snel verzonden, goed en duidelijk telefonisch advies

Door de begrijpelijke youtube-filmpjes op de website heb ik deurbeslag besteld bij MC/mrbeveiliging. Op een telefonische vraag die ik had werd ik meteen vriendelijk en goed geholpen

Heel erg positief

De bestelling is niet gelopen zoals mr beveiliging en ook wij verwacht hadden. We hebben heel erg fijn in deze periode kunnen communiceren. Van de kant van mr beveiliging is alles op een heel erg fijne klant vriendelijke manier heel goed opgelost. Dank hiervoor

weer goede levering

weer goede levering, en snel. sloten zijn natuurlijk goede kwaliteit.

Uitstekend service en op tijd

Uitstekend service en op tijd

Prima service.

Prima cylinders en vlot geleverd. Snelle reactie op een vraag van mij.

Heel snel en zonder gedoe

Bestellen was makkelijk, certificaat uploaden makkelijk met een foto, en snel in huis!

Vlot en secure

De bestelling is snel geleverd en past goed in de sloten. In een keer perfect

Snelle en correcte levering, prima

Zeer vriendelijk service en een snelle en correcte levering. Een klein foutje in de bestelling werd snel opgelost en leverde geen vertraging in de levering. Dik tevreden. Zal zeker terug keren als klant.

Makkelijk te bestellen en vlg dag al levering. Van de 4 cilinders was 1 niet goed maar werd direct goed geholpen. Met videofilm om het zelf op te lossen of gratis terug sturen en MC het zou doen. Laatste gedaan. Even afwachten wat hij is nog niet terug. Al met al en als de laatste is ontvangen ben ik toch wel tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam

Wij wilden onze oude slot vervangen door een nieuwe, zwarte en er werd goed meegedacht welke optie dan het beste zou zijn. Via de app werd er helaas langzaam gereageerd, maar eenmaal aan de telefoon werd er snel gehandeld.

Zoals het hoort

Niks te klagen, fijn contact en geweldige producten.

Mijn probleem werd opgelost.

Persoonlijk contact, vriendelijk en deskundig.

Via de duidelijke website was het nabestellen van cilinder geen enkel probleem. Binnen een dag in huis.

Goede ondersteuning

Via whatsapp contact gehad vanwege een vraag. Goed en duidelijk geholpen. Bestelling netjes geleverd. Enige onduidelijkheid was de mail met track en trace code. Alles.echter goed ontvangen. Bedankt!

Supersnelle service

Beveiligde sleutels besteld, De volgende dag al ontvangen, keurig netjes verpakt. Top!

Had met het bestellen een fout gemaakt, direct contact gezocht en vriendelijk te woord gestaan en direct opgelost. Super

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders