prima service en een duidelijke website

Wij hebben al jaren cilinders van CM en besteld via de shop. Snelle afhandeling en een duidelijke site

perfecte en zeer snelle service

Zeer snelle levering van de bij bestelde sleutels. Dezelfde dag geleverd top.

zeer snelle levering

ik ben zeer te vrede

Gemak dient de mens

Op zoek naar een vervangende cilinder, zeer gemakkelijk in een paar stappen een nieuwe cilinder kunnen bestellen. Nu kan ik gewoon mijn oude sleutel blijven gebruiken.

Heldere website, eenvoudig bijbestellen

Zelfs voor de leek is het eenvoudig om de juiste cilinder bij te bestellen, incl. de bezorgingsopties in de avond. Fijne site.

Goed product en goede service

Ik had al bijna 4 jaar een M&C cilinder (color, oude variant) met een pushknop van de Karwei. Dit beviel goed behalve de pushkop. Zoals ook op deze website staat is dat niet handig als het slot meerdere malen omgedraaid moet worden. Ik had mij toentertijd niet goed genoeg geïnformeerd toen ik deze bij de Karwei kocht. Daarom wilde ik nu een M&C cilinder zonder (push)knop en 2 zijdig bedienbaar (paniek/hotelfunctie). Er zijn meerdere bedrijven die M&C verkopen, maar op deze website staat een duidelijk overzicht waarmee je de cilinders met sleutels onderling kan vergelijken. Er stond in dit overzicht in de toelichting een tegenstrijdigheid over 2 zijdig bedienbaar en daar heb ik over gebeld. Ik kreeg snel iemand aan de telefoon en hij gaf aan dat alle M&C cilinders verkocht door hen 2 zijdig zijn (hij had ook desbetreffend cilinder bij de hand). Dit is daarna ook op de website aangepast. Ook gaf hij de tip dat in het algemeen dit niet bij alle M&C cilinders standaard het geval is. Dit zag ik zelf ook op de website van de Karwei waar de cilinder met sleutels iets goedkoper is, maar dus niet 2 zijdig. (Ook heb ik nu keuze uit 10 gekleurde kapjes, terwijl bij de Karwei dit er maar 3 zijn.) Bestellen ging gemakkelijk en daarna opgehaald bij een Post.NL punt. Het in de deur plaatsen ging ook gemakkelijk.

Top service en snelle afhandeling.

Makkelijk bestelproces

Zojuist sleutel bijbesteld. Website leid je makkelijk door de keuzen heen en binnen 5 minuten is de order klaar.

Wel snelle levering maar niet geheel compleet. 2e cilinder moest zilver zijn maar is in zwart geleverd en de oliepen zat er niet bij deze is nageleverd. Werking sloten is echt perfect.

Makkelijk (bij)bestellen van veilige sloten en sleutels

Afgelopen jaar hebben wij alle sloten in ons huis vervangen. Deze werden netjes en snel geleverd. Nu, een jaar later hadden wij nog enkele sleutels nodig om aan vrienden en familie te geven en ook dit kan makkelijk via de website gedaan worden. Let op: hou een kopie van de sleutelcode bij de hand, deze heb je nodig zodat de juiste sleutels nagemaakt kunnen worden. Als puntje van opbouwende feedback: Ik moest een paar keer goed kijken of ik wel echt sleutels bestelde of misschien een cilinder. Dit kwam door een titel die afwijkt van de overige teksten van de pagina. Nadat ik zag dat het om slechts de sleutels ging de order afgerond en netjes een bevestiging gekregen. Mooi dat het zo kan!

Geweldig service.

Snelle levering van je product en heel goede service.

2 sleutels werkten niet goed. Zonder problemen nieuwe opgestuurd die wel werken. ze hadden gelukkig nog het oude type

In één keer de goede cilinders zoals besteld

Cilinders besteld en de volgende dag binnen.

Gewoon goede cilinders

Het is geen slot met standaard cilinders maar met iets extras zodat er niet al te gemakkelijk toegang verschaft word. Meer kun je niet doen he!

Zeer goede sloten

Zeer goede sloten makkelijk bij te bestellen zowel sleutel als cilinders

Duidelijke site, goed advies (na bestelling kreeg ik nog een mailtje toch een iets langere cilinder te kiezen) en snel verzonden, prima! Vandaag gemonteerd en passen perfect.

Wat een top bedrijf en top service

Wat een top bedrijf en top service duidelijke uitleg over de producten en alle tijd genomen. Ga zo door ik blijf altijd bij jullie bestellen

Supersnel geleverd en robuuste kwaliteit.

Mijn zoon raakte zondag zijn sleutel kwijt. Maandag kon ik alle cilinders al vervangen. Perfect!

Snelle levering goed product

Cilinder M&C condor

Super snelle levering

Snelle levering Website werkt erg gemakkelijk

Zeer goede ervaring

Prachtige zeer degelijke cilinder met mooie sleutels. Makkelijk te plaatsen en alle sleutels zijn goed op maat gesneden. Werd na twee dagen en niet al na 1 dag geleverd, maar dat was voor mij geen probleem.

Prettige webside

Snelle response

Goede ervaring. Nu afwachten op de levering

Mooi slot

Had de standaard nodig vrijdag besteld maandag in huis aan 2 kanten bedienbaar ga weer een bestellen want ik heb ook nog een andere maat nodig

Heel makkelijk en duidelijke website

Voor een nieuwe woning gaan we voordeur slot vervangen : het filmpje op de website maakt het super makkelijk de cilinder op te meten . In heb de cilinder en sleutels nog niet ontvangen (net besteld ) en ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit zelf kan vervangen !

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders