Duidelijke webshop en goede keuzes prijs-kwaliteit.

Mijn keuze voor mc cilinders is vooral bepaald door de goede uitleg, duidelijke beschrijving en voldoende alternatieven.

Goede site snelle levering.

Op zoek geweest naar goede cilinders voor vervanging in mn huis. Kwam op de site van MR-beveiliging. Goede voorlichting, nog even de klantenservice gebeld voor halve cilinders. Netjes en snel advies. Besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt en alles zat er bij. Cilinders (SKG ***) maken een zeer stevige indruk. Een stuk beter dan die ik had.

Duidelijke uitleg en in tegenstelling tot ander merken van 2 zijden te gebruiken. Niet alles van messing maar een RVS brug. Een stuk veiliger

Top en snel geregeld

Het bijbestellen van een cilinder is supersnel geregeld.

Snel geleverd, makkelijk te instaleren.

Goede hulp

Fantastisch geholpen met het in orde brengen van de bestelling. Goed en vriendelijk personeel.

Super bedrijf!

Super bedrijf! Leveren kwaliteit. Inmiddels onze tweede bestelling. Bij de eerste bestelling zelf een foutje gemaakt, door MR-beveiliging.nl kosteloos opgelost. Zeker een aanrader!

Heel gemakkelijk en duidelijke site

De bestelling verliep heel gemakkelijk en simpel

Prima afhandeling

Sleutel bijbestellen ging snel en eenvoudig, snel geleverd.

Zeer teleurstellend

Product, cilinderslot, zou geleverd worden vrijdag tussen 1700 en 22.30. Niets ontvangen. Zaterdag mails gestuurd naar pakketdient en MR. Alleen geautomatiseerd bericht van "Red-je-pakketje", de transporteur, ontvangen. Triest. Diep triest.

Topproducten !! Snel en correcte levering.

Zeer duidelijke website, zeer snelle levering, zeer goede verpakking, topproducten ! Niets op aan te merken.

Snelle levering en tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit

Prima geregeld

Het bestellen van het product was eenvoudig en is op de aangegeven tijd in goede staat geleverd.

Duidelijke site waardoor je de juiste cilinders besteld!

Overduidelijke site waardoor je de juiste cilinders besteld.

Duidelijk en helder overzicht van producten

Geen twijfel hoe of wat. Duidelijke uiteenzetting van dloten sleutels enz. Geen lastig onduidelijk en onlogisch geheel. Top kwaliteit.

Top kwaliteit cilinders condor

Zeer goede service bij dit bedrijf.heb twee cilinders bij laten maken van merk condor.en was zo geregelden makkelijk.echt top,ga zo door

Snelle en nette service

Super snelle en nette service, we kregen de sleutels de volgende dag al binnen!

Snel en professioneel advies

Ik had wat vragen en daar is goed advies op gegeven. De sloten waren snel binnen, en alles was perfect.

Snel en naar tevredenheid geleverd.

Geweldige service. Supersnelle levering!

Vrijdag 4 cilindersloten besteld, zaterdag al geleverd via PostNL. Super snelle service.

Het nabestellen niet goeskoop maar wel snel geregeld

Snel geregeld

Zeer goede info

Ik ben goed geadviseerd, en heb een goede keuze kunnen maken.

Mijn sleutel deed het niet goed meer. Met een telefoontje was het opgelost. Hartstikke fijn.

Vriendelijk en heldere service, snelle levering 24u

Snelle levering, vriendelijk contact en duidelijk leverproces. Had 1 cilinder in verkeerde kleur besteld, was geen probleem om te laten aanpassen. Van tevoren bij uitzoeken ook goed en vriendelijk geholpen via de chat. Voor rozet zelfs doorverwezen naar andere site ivm te smal frame om te boren voor eigen product.

Gebruiksvriendelijke webshop

Bestellen was heel makkelijk. Prima levering.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders