Top bedrijf

S'morgens de matrix sleutels besteld en s'avonds al geleverd. Jammer dat alleen de kleur ontbrak, die ik bestelde, maar ik kan verder geen enkel nadeel bedenken. Ik was erg verrast door de snelle levering.

Goede en snelle service

Is de 2de maal dat ik cilinders en sleutels bestel bij M&C. Goede kwaliteit voor prima prijs!

Geweldig!

Website overzichtelijk. Informatie goed te vinden. Bestelprocedure duidelijk en snel verzonden.

Snel en makkelijk, wel aan de prijs

Snel en makkelijk nabestellen, wel prijzig

Heel snel

ik weet het nog niet, ik wacht nog steeds op de levering

ik weet het nog niet, ik wacht nog steeds op de levering

Snel, site zeer overzichtelijk en alles is duidelijk

Als nodig herhaalbaar

Goede, snelle service

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijke website waardoor bestellen makkelijk ging. Snelle levering, bezorgd wanneer het jou het beste uitkomt. Top!

Snelle levering, goede aftersales service

Prima, heldere site, korte levertijd

Een aanrader.

Bestellen was eenvoudig en het werd snel geleverd

Makkelijk en snel

Kinderen waren toe aan een eigen sleutel, maar we hadden geen reserve sleutels meer. Ff googlen, bestellen en afhalen bij een Pick-up point. Ik zet liever niet mijn eigen adres op een bestelling met sleutels. Snel, makkelijk en de sleutels doen wat ze doen moeten

Duidelijke en overzichtelijke website, met alle informatie die je nodig hebt.

Bestellen ging heel gemakkelijk

Zeer tevreden, ook na aankoop uitgebreide support

IK heb na aanschaf van een Ajax alarmsysteem op ajax-alarmsystemen.nl een technische vraag. Daarvoor hebben ze mij zeer goed geholpen en ik gun ze dan ook een zeer positieve beoordeling.

Nette snelle service

Zeer snel antwoord, goeie service, snelle levering en goed advies.

Snelle en goede levering

Voor mijn aankoop om advies gevraagd per mail, snel kreeg ik hierop een reactie met de vraag voor extra informatie zodat er beter advies gegeven kon worden. Op het leveren van deze extra informatie geen reactie meer terug gehad. Uiteindelijk zonder advies toch de bestelling gedaan. Dit verliep soepel, echter was het toch wat onduidelijk wanneer de levering zou komen. In de avond van mijn bestelling kreeg ik een mail dat de bestelling afgerond was, maar geen track&trace. De volgende dag gebeld waar werd verteld dat de levering in de avond zou komen en de track&trace in de loop van de dag. Dit klopte en de zending werd juist geleverd. Als ik reactie op mijn advies vraag kreeg, en een track&trace bij het verzenden van de levering dan was mijn review 5 sterren. Anders dan dat wordt deze verkoper sterk aanbevolen.

Cilinder op maat binnen 24 uur!

Mijn op maat cilinder dat ik heb nabesteld werd binnen 24u opgeleverd!

Snel en zorgvuldig

Gewoon zoals het hoort wat mij betreft

Helemaal geweldig! Super service en super snel geleverd!

Heel erg goed geholpen en geadviseerd! om 15:00 uur besteld en de volgende ochtend al in huis! Super bedankt!

Makkelijk en snel geregeld, bezorging in kopieerbestendig zakje!

Makkelijk via Internet besteld, was bij de bestelling vergeten de wenskleur van de bestelde sleutels in te vullen dit telefonisch nog geregeld, super geholpen.

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

Nog steeds niks ontvangen dus nog geen oordeel

Nog steeds niks ontvangen dus nog geen oordeel

De eerste sleutel die ik ontving was niet de juiste. Ik had een matrix sleutel nodig en ontving een keersleutel. De volgende dag had ik gebeld en er werd nog dezelfde dag een nieuwe sleutel opgestuurd. Helaas ging er 's avonds iets fout bij het vervoersbedrijf waardoor de sleutel toch pas de volgende dag binnenkwam. Ik ontving 2 sleutels, dit was ook aan de telefoon gemeld. Met de notitie dat wanneer een sleutel niet zou passen deze gelijk weg gegooid moest worden. Helaas paste er 1 sleutel niet. Maar goed, wel een andere sleutel die gewoon goed past. Bedankt voor de goede service!

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders