simpel weg een goed bedrijf

goede en duidelijke website. Snelle levering. Eerste klas materiaal en snel te plaatsen.

Prima geregeld

naar probleem geluisterd en opgelost

met spoed een veiligheidscilinder nodig voor iemand die vergeetachtig word en steeds vaker zijn huissleutel binnen in het slot laat zitten, met als gevolg dat omdat hij alleen woont er niemand meer binnen kon komen, hij is 90 jaar en er zal maar iets gebeuren, maar met de door MR-Beveiliging geleverde cilinder is dit probleem opgelost , omdat ook al zit binnen de sleutel in de cilinder, je met een andere sleutel aan de buitenkant toch de deur kunt openen , geeft toch een vorm van geruststelling

Top geregeld, snelle en veilige service.

Snelle levering en mooie sleutel met kleur .

Overzichtelijke website met duideijke mogelijkheden

Gewoon goed

Makkelijk bestellen voor een goede prijs en snel en netjes geleverd.

Snelle service en ook voor een digibeet makkelijk een sleutel bij te bestellen

Beloftes niet nakomen

Voor 23:59 besteld is morgen in huis, mooi niet dus. Vrijdagavond rond 18 uur besteld en dinsdagavond kwam het pas binnen. En nee, het ligt niet aan PostNL, pakket was niet aangeleverd door MR-beveiliging.nl Niks mis met het product, maar doe geen beloftes die je niet na kan komen.

Zag er goed uit

Zag er goed uit jammer dat ik niet alles in 1e had maar naar 1 belletje had ik de rest in huis.

Kwaliteits product

Hoogwaardige producten. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending

Na bestelling kreeg ik nog geen 10 min later te zien dat ie al klaar was voor verzending. Daarna uiterst goed ingepakt van de bezorger gekregen.

Prima sloten

Prima sleutels

Buitengewone prettige samenwerking!

Inmiddels al jaren geleden een uitgebreid Jablotron systeem aangeschaft en geïnstalleerd en destijds goede hulp gehad erbij. Nu een defect gehad, wat na melding super snel - en zonder enige kosten - opgelost is en met wederom goede support om de boel draaiend te krijgen! Bedankt!

Erg servicegericht en meedenkend!

Telefonisch contact gehad met Marcel. Hij was behulpzaam en gaf duidelijk advies. Door onoplettendheid had ik zelf een verkeerde maat cilinder besteld. Deze is naderhand op maat gemaakt. Er wordt gedacht in oplossingen en de artikelen waren snel geleverd. Contact krijgen met een juiste medewerker duurt wat langer. Dit wordt overigens wel aangegeven wanneer je belt. Ondanks dit kleine verbeterpunt erg tevreden en zou MR-beveiliging.nl zeker aanbevelen.

Goede service, behulpzaam en snelle levering

Zeer snelle reactie op vragen per mail en zeer behulpzaam. Ze hebben gekeken naar het beslag dat ik had besteld en hebben hun advies daarop afgestemd. Zeer snelle bezorging ook. Ondanks COVID-19 gewoon geleverd zoals beloofd. Zonder extra kosten 's avonds geleverd. Website zit ook zeer goed in elkaar!

Topsleutels

Geweldige producten

goede kwaliteit snel geleverd

Snelle en correcte levering, duidelijke site

MR-Beveiling heeft bestelling snel klaargemaakt

Met de informatie op de website de maten van de sloten bepaald en de bestelling op zondagmiddag geplaatst. Zondagavond was de bestelling al voor verzending klaargezet.

Supersnellelevering

Online besteld meestal de volgende dag geleverd een professionele slotenmaker die kwaliteit spullen maakt en levert

Duidelijke site. Geeft goed aan wat en hoe!

Supersnel en goed

Gisteren een nieuwe sleutel besteld em vandaag al binnen! De bezorgopties zijn ook heel fijn, zonder kosten kiezen voor avondbezorging. Super!

Snelle en correcte levering van cilinders op maat.

De website geeft goede informatie. Daardoor is het makkelijk de juiste producten te selecteren en bestellen. Daarnaast is ook de levering bijzonder vlot, zodat ik een uiterst tevreden klant ben. Chapeau!

Zeer snelle en correcte levering

Een set cilinders (6 stuks) met sluitplan besteld. Het samenstellen van het sluitplan was zeer eenvoudig op de website. Helaas over het hoofd gezien dat de levertijd iets langer zou zijn. Maar na één mailtje hebben ze het eerder geleverd en kon ik op tijd installeren.

Een aanrader, correct.

Snelle en correcte nalevering van 2 sleutels. Deze worden gemaakt volgens een codekaart.

Vlotte verzending, goede prijs

5 M&C cilinders op maat voor nette prijs en snel verzonden.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders