Werkt zoals verwacht perfect. Prima dienstverlening.

Goede producten en prima service

Bij eerste levering van 5-tal cylinders was wat fout gegaan. Na telefoontje werd per omgaande volledig nieuwe set cylinders toegestuurd. Snel en goed opgelost!

Super snel en klacht perfect en snel verholpen

Super snelle service en vooraf goede informatie. Slot en slotrozet door de leverancier van de sloten geleverd. Deze had twee dingen fout gedaan, buiten de schuld van MR beveiliging. Na melding werden per direct de fouten hersteld door MR beveiliging. Super en zeker een aanrader!

Uitstekende service

Snelle levering en goede informatie

Snelle en correct

Snelle en correcte levering. Reageert ook snel op vragen

Prima service!

Zeer snelle service! Vandaag besteld is morgen in huis. Keurige berichtgeving over de status van de bestelling. Het pakketje is prima verpakt. De cilindersloten die ik heb besteld zijn van zeer goede kwaliteit. Als ik weer iets nodig ben zal ik hier zeker weer bestellen.

snel

Levertijd klopt niet

Ik krijg al een beoordelingsverzoek terwijl ik de bestelling nog niet binnen heb Vorige week al besteld

MR-beveiliging maakt zelf cilinders plaatsen heel gemakkelijk

Snel en adequaat antwoord op vragen. Overzichtelijke website: één pagina voor het hele bestelproces. Maakt het gemakkelijk precies dat te bestellen wat je nodig hebt. Bestelling snel geleverd, alles prima verpakt en van instructie voorzien. Sloten zijn gemakkelijk te monteren. Aanrader!

Supersnel geleverd

Dit is de tweede keer dat ik een sleutel bestel en dezelfde dag al verzonden past net als de vorige weer perfect. Alleen de kleur die ik aangegeven had klopte niet maar dat is niet onoverkomelijk.

Snelle levering en bij vragen vriendelijk te woord gestaan

Snelle levering, goed verpakt, vriendelijk staat Marcel je te woord bij vragen.

top snelle service

geleverd zoals besteld, goede kwaliteit

Echt Super!!!

Al meerdere bestellingen voor mijzelf en anderen bij MR beveiliging gedaan. Telkens onwijs snel, goed en vriendelijk geholpen. Cilinders worden snel en discreet verzonden. Helemaal super!

Prima cylinders, mooie sleutels

Omdat de woning nog niet beschikbaar is heb ik de cylinders nog niet kunnen plaatsen. Zien er zeer solide uit en een snelle levering.

Top bedrijf en zeer snelle levering

Website helpt je met de juiste cilinder te bepalen, zeer snelle levering en de cilinders zijn in een hand omdraai geplaatst. Kortom uitermate tevreden!

Zeer goede service komen we zeker weer bij terug

Hielden zich prima aan de afspraak en het gesprek met Marcel was top

Perfecte en goed uitziende cilindersloten, uitstekende kwaliteit.

Positiefs verrast door service en snelle levering

Goed telefonisch bereikbaar, duidelijke en eerlijke antwoorden. Snelle service en duidelijke updates over orderstatus.

goed product en snel geleverd

de bestelde producten werden binnen een dag geleverd en waren makkelijk te monteren. al met al een zeer tevreden klant.

Betrouwbaar, behulpzaam en korte levertijden.

Alle lof. Ga zo door.

Zeer snelle service en kwaliteit!!!

Eind vd dag besteld volgende dag smiddags binnen! Super goed geregeld, sloten besteld en makkelijk te vervangen!

Prima product, snelle levering

Snel en helemaal OK Netjes verpakt, niets vergeten en op tijd.

Goed en snel

Prima product, snelle levering

Goed product, goede service, snelle levering

Goed product, goede service, snelle levering Makkelijke plaatsing Snelle bestelling en goede website

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders