Nvt

Pluspunten

Goede kwaliteit/ snelle levering

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Het is makkelijk om de juiste artikelen te bestellen. De levering was snel en correct.

geen

Pluspunten

snelle goede levering

Pluspunten

Netjes en snel geleverd.

Pluspunten

Sleutels zijn gemakkelijk te bestellen via de website. Als ik dat had geweten had ik dit gelijk gedaan, zou handig zijn om de website voor bestelling op het kaartje met de sleutelcode te zetten.

Helaas eerst de extra sleutels via Gamma Terneuzen proberen te bestellen , helaas zonder succes, zelfs na 2 weken nog geen reactie.( hier heb ik mijn cilinders gekocht.) Sleutels zijn wel aan de prijzige kant.

Pluspunten

Goed geholpen, ook na telefonisch contact mbt problemen pasvorm vd cilinder bij bestaand kerntrek-deurbeslag.

Pluspunten

ze belde toen het een dag later zou komen. Perfect. Verder prima!

ze belde niet toen het nog drie dagen later kwam

Pluspunten

Top service en zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Alles paste perfect

Helaas niet de volgende dag geleverd, kan natuurlijk ook aan postnl liggen

Pluspunten

Ondanks de drukte, toppy

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle levering en top service.

Pluspunten

Goede service, goede communicatie. Oplossingsgericht ipv probleem focus.

Pluspunten

Vriendelijke ondersteuning en goed bereikbaar

Pluspunten

Snelle verzending , duidelijk

Pluspunten

Snelle service en goed product. Door de te late levering kan ik helaas geen 9 of 10 geven. Verder gewoon tevreden hoor!

Zaterdags 2 cilinders besteld en ze zouden deze maandagavond tussen 18.00 en 22.00uur komen leveren...blijf er speciaal voor thuis maar er kwam helaas niemand! De volgende dag(dinsdag) om 18.00uur kwamen ze de cilinders afleveren. Geen heel erg punt natuurlijk maar dit kon beter. Had graag iets vernomen dat ze een dag later zouden komen. Daarnaast vind ik de sleutels zelf erg groot....Dit is niet fijn voor aan je sleutelbos. Dit zijn mijn 2 puntjes van kritiek....verder gewoon tevreden. Netjes en toch uiteindelijk ook gewoon snel geleverd.

Pluspunten

Bestelling in het weekend geplaatst en maandagochtend al de melding dat het klaar voor verzending was. Super snel en goede service, ga zo door!

Pluspunten

Prima website, met uitstekende bestelmogelijkheden. Goede communicatie over het verloop van de bestelling en aflevering. Ook de bestelde producten zijn perfect.

Geen.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

Pluspunten

Al vaker bestellingen gedaan en altijd zeer over te spreken. Ook nooit geen moeite om er iets extra’s voor te doen en goede ondersteuning. Dikke duim voor jullie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vrij snelle service

Materiaal kwam als brievenbus pakketje terwijl er getekend voor moest worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Parfait, tous mes remerciements pour un matériel de qualité et une livraison rapide, à recommander.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders