Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen

Pluspunten

Snel en goed geleverd kwaliteit is heel goed

Pluspunten

Bestelproces prima geregeld met goede beveiligingswaarborgen. Telefonisch contact snel en soepel.

Jammer dat één sleutel niet functioneerde. Maar een vervanging regelen ging ook soepel en snel.

Pluspunten

Eerst gebeld met vragen over de cilindersloten. Bedrijf was telefonisch goed bereikbaar (op zaterdag!) en hebben me netjes te woord gestaan. Vervolgens besteld via de website en dinsdag product binnen gekregen. Sloten vervangen was verder een simpel klusje. De cilinders lijken me van goede kwaliteit...

Wat betreft bedrijf: geen verbeterpunten. Wat betreft product: De sleutels zijn significant groter en zwaarder dan die van mijn vorige slot (steekgedeelte is hetzelfde). Misschien goed om te kijken hoe dit kleiner kan zonder te veel in te leveren op kwaliteit,

Pluspunten

Zeer handige webshop en super snelle service.

De webshop heeft soms problemen met refreshen nadat een maat uit het dropdown menu is gekozen. Ergens anders klikken verhelpt dit echter.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle behandeling van je bestelling (binnen een halfuur al een bevestiging dat het was ingepakt en klaar stond om te verzenden) en inderdaad de volgende dag alles al in huis. Compleet en keurig ingepakt.

Niets veranderen aan jullie logistiek, het gaat prima zo.

Pluspunten

goeie prijs en snelle verzending.

Pluspunten

Goed advies en mooie producten. Telefonisch contact gehad en was goed en duidelijk geholpen.

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Zeer degelijke cilinders (Condor), alsof de voordeur in een kluis is veranderd!

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijk ook aan de telefoon

Pluspunten

Snelle levering en prima uitvoering

Pluspunten

Vlotte communicatie, behoorlijk snelle levering.

Chat-functie zou handig zijn. Zag ik op een andere website (voor sloten, waar ok m&c wordt verkocht. Daar ging ik eigenlijk kopen, maar vond de site niet terug :s)

Pluspunten

Makkelijk en snel te bestellen tegen zeer scherpe prijs. Binnen 2 dagen 3 cilinders in huis. Top

Pluspunten

Pluspunten

deskundigheid is groot zeer plezierig contact met medewerker, goede hulp ze geven je een groot gevoel van persoonlijk contact snelle service goede levering van producten kwalitatieve goede producten

geen

Pluspunten

Snelle en juiste levering

Pluspunten

Duidelijke site en erg snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Supersnelle levering volgende dag Degelijke cilinder precies passend Nog nooit zo’n gecompliceerde sleutel gezien (condor), als ik inbreker was ging ik zeker eerst bij de buren proberen.

Geen...

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke info. Afleveren op een post NL afhaalpunt. Verandering van verkeerd bestelde cilinder werd snel opgepkt.

Tip: Ergens op de site vermelden wat een verhoogd profiel betekend bij de condor versie. (Of als het ergen staat dit makkelijker vindbaar maken)

Pluspunten

zeer goede service. de meneer die ik sprak was erg vriendelijk. na een update van hun machine eerst verkeerde sleutels geleverd en dit snel en met een goede service verholpen. ik ben super tevreden

Pluspunten

Goede service, hulp als het nodig is en goede kwaliteit spullen.

De sleutels voor de horizontale sloten zijn wel behoorlijk groot voor aan de sleutelbos.

Pluspunten

Zeer netjes geholpen. Na een meetfout van mijzelf netjes kosteloos aangepast.

Nvt

Pluspunten

Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf en staan altijd klaar om je te helpen, service dit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Telefonisch prima bereikbaar. Producten van prima kwaliteit en zeer makkelijk bedienbaar. Complimenten aan Marcel

Geen, top bedrijf!

Pluspunten

Levering is snel en de geleverde spullen zien er goed uit

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders