Pluspunten
Duidelijke site.
VerbeterpuntenTrack & Trace werkte /was niet aanwezig. Daardoor hebben wij diverse keren moeten mailen waar het product bleef.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Echt zeer verrast over de kwaliteit en service. We kenden M&C nog niet maar het zijn echt zeer goede cilinders (wat onze ervaring is tot nu toe). De vriendelijkheid aan de telefoon heeft ons zeker doen besluiten om hier te bestellen. Onze bestelling werdt direct de volgende dag al geleverd. Bedankt en tot nu toe zeer enthousiaste klanten.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor uw review en natuurlijk hebben we uw graag geholpen. Ook bedankt voor uw enthousiasme
Pluspunten
Goed. Advies en snelle levering. Bedankt en zeker een aanrader om te bestellen.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Hele goede en fijne webshop, snelle levering, en doen wat zij beloven. Heel tevreden.
VerbeterpuntenGern
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Alles altijd correct geleverd , komt afspaken goed na.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Niks anders dan lof. Gisteren gebeld nog net voor 5 uur. En vandaag heb ik mijn bestelling binnen gekregen. Ziet er goed uit en had ze er zo inzitten. Werkt ook zeer goed. Ik ben over alles inclusief de fijne service, zeer te spreken. Bedankt
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
De website is duidelijk , overzichtelijk. Goede bevestiging mail terug en mail wanneer je bestelling onderweg is. Bereikbaarheid telefonisch prima. Hulp bij problemen fantastisch!!! Zeer tevreden.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Maak al jaren gebruik van MR alarmsystemen. Zeer tevreden klant!
Bedankt voor de review Julian. Hopelijk blijf je ook nog jaren klant :)
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie
Verbeterpuntennabestelde sleutel niet goed, betere controle op kwaliteit
Bedankt voor uw review. Helaas kan het gebeuren dat er een tikfout gemaakt wordt op de machine. Gelukkig gebeurt het zelden en als het gebeurt proberen we uw bestelling zo snel als mogelijk weer opnieuw toe te sturen.
Pluspunten
Mijn sloten had ik verkeerd besteld. Na overleg. Heb ik ze opgestuurd naar hun. En hebben ze het kostenloos omgebouwd naar de juiste maat. En weer retour naar mij gestuurd.
VerbeterpuntenGa zo door.
Bedankt voor uw review en graag gedaan.
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Erg fijne communicatie en service! Ik had een verkeerde maat besteld en deze is zonder problemen (en zeer snel) aangepast. Alles is erg duidelijk en netjes geleverd.
Bedankt voor uw review en graag gedaan.
Pluspunten
Goed advies. Ze proberen echt met je mee te denken. Ik had ook al eerder besteld. Nu ook weer prima levering en zeer vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
snelle levering scherpe prijs
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
prima service en super kwaliteit spullen
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Duidelijke, makkelijke website met een zeer ruime keuze om te betalen.
Bedankt voor de review.
Selectie van de kleur sleutel.
Bedankt voor de review. Dat is inderdaad nog een wens ook van onze zijde. Maar u kunt deze altijd ingeven in het opmerkingsveld.
Beste Dmytro, Bedankt voor uw review. Bedankt voor uw review en bedankt voor de aanpassing van de review. Zoals aangegeven waren de dozen op waarop staat 3 sleutels. vandaar dat u (omdat wij u wel snel willen en kunnen leveren) een doosje heeft gekregen waarop staat dat er 5 sleutels in zitten. U heeft een bestelling gedaan van 1 cilinder met in totaal 6 sleutels. U krijgt van ons een standaard set met daarin 1 cilinder en 3 sleutels. Wij maken daar nog 3 sleutels bij om op het totaal van 6 uit te komen. U krijgt altijd wat u besteld.
Pluspunten
Zelfs problemen worden super snel opgelost. Zeker een aanrader
Beste Michael, Bedankt voor de review en graag gedaan.
Pluspunten
Levering was keurig volgens afspraak en ik heb goed advies gekregen. Kleine aanpassing van bestelling achteraf werd vriendelijk en snel opgelost. Voor mij de volgende keer weer mr- beveiliging.
Beste Thijs, Bedankt voor je review. We proberen altijd ons best te doen. en het blijven ook producten waar je als klant vaak niet zoveel van af weet. Gelukkig zijn wij er dan om te helpen :)
Sleutelkap mag wel wat steviger zijn, bij mij was deze afgebroken, vandaar bijbestelling.
Bedankt voor uw review. Aan de producten kunnen wij niks aan aanpassen. Gelukkig hebben we de klacht nog niet eerder gehoord.
Pluspunten
goede prijzen
Verbeterpuntenzending is ipv volgende dag verstuurd ipv de geadverteerde zelfde dag. Viel daardoor erg tegen aangezien er spoed achter zat ivm inbraak.
U heeft de verkeerde verzendmethode gekozen. U had de avondlevering moeten selecteren. Op verschillende pagina's wordt het uitgelegd. Maar we gaan ook nog een aanpassing maken dat het bij het afrekenen er ook nog bij komt te staan. Bedankt voor uw review. We gaan het aanpassen.
Pluspunten
Alles ging perfect. Binnen een werkdag geleverd. Top service
VerbeterpuntenNvtb
Bedankt voor de review en graag gedaan.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Bedankt voor de review.
Pluspunten
Correct
Bedankt voor de review
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders