Goed mail contact gehad waardoor alles duidelijk en snel geregeld was. De hardloopshirts zijn erg mooi geworden en onder de lopers goed bevallen.
Mooie persoonlijke overall besteld met bedrukte rug. Er bleken twee vlekjes naast de bedrukking. Na een telefoontje lag kosteloos de volgende dag een nieuw, perfect exemplaar in de bus. Wat een goede service!
Uitgebreid persoonlijk contact. Goed bereikbaar op e-mail en telefoon. Wat onduidelijkheid op de website, maar verder wel ruime keuze in assortiment en onderscheidende opties.
Bart heeft ons heel goed geholpen en wist onze bestelling snel te leveren.
Pluspunten
- vooraf eerst een voorbeeld opsturen, - snel reageren op mijn opmerkingen - correcte levering
VerbeterpuntenDe totale levertijd was 9 dagen. Dit is redelijk, maar zou fijner zijn, mocht je het gehele proces kunnen volgen: waar staat mijn order in de gehele supply chain?
Pluspunten
Ze denken graag met je mee. Kwaliteit bedrukking is prima!
VerbeterpuntenWellicht kan de website iets uitgebreider (er is veel meer mogelijk dan op de site staat!).
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenMeer artikelen
Pluspunten
Erg goed in klantcontact, ik ben een paar keer door het bedrijf gebeld om de bestelling te checken. Vervolgens werd alles snel en keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Super klantvriendelijk. Denkt in oplossingen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Helaas kan ik nog geen positief bericht hier neer zetten. De communicatie is positief. Het leveren is een regelrecht drama. De vervoerder DPD heeft (helaas) voor een gesloten deur gestaan. Het pakket zou de dag erna afgehaald kunnen worden bij een Pickup parcelshop. Is niet binnen gekomen daar. Ook het ingevulde document staan nauwelijks gegevens op. Een groot advies neem een andere vervoerder anders raak je klanten kwijt.
VerbeterpuntenZoals boven
Pluspunten
Goede service! Snelle lefertijd!
VerbeterpuntenThe sweaters leave a lot of cotton on shirts after wearing them. Otherwise very good!
Pluspunten
goede en snelle levering
VerbeterpuntenT- Shirt maten vallen erg klein iets om rekening mee te houden persoonlijk heb ik te veel kleine maten nu over en van de grotere maten kan ik bijbestellen. Waarom kan je niet als klant inloggen ipv iedere keer alle gegevens opnieuw invoeren is vervelend als je meerdere bestellingen wilt doen.
Pluspunten
Erg goede service en heel erg fijn dat er een digitale proefdruk wordt gestuurd zodat je kunt zien of alles klopt. Voor een lage prijs! Aanrader!
Pluspunten
Alles war Super, schnell! Gerne wieder!
Pluspunten
Positiever kan bijna niet!
Pluspunten
Qua communicatie: ik kreeg erg veel e-mails. Qua factuur: duidelijke communicatie over hoe te betalen als je dit niet direct via website doet.
Handelsweg 3
5331 ps Kerkdriel