Pluspunten
goede communicatie en snelle levering. de 't shirts zien er heel mooi uit.
Pluspunten
Snelle service en duidelijk afspraken
VerbeterpuntenDe maartvoering van de t-shirts is bijzonder slecht. Een xl is meer een XXXl. Daarnaast zijn de kindershirts (oorspronkelijk wit) zeer vuil en zijn overal gele plekken en strepen zichtbaar.
Pluspunten
Goede communicatie, betrouwbare partij, afspraak is afspraak mentaliteit en een goede nazorg. Wij gaan zeker verdere zaken doen in de toekomst.
Verbeterpuntenofferte kan iets duidelijker m.b.t. bedrukking ed...
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, ik kies alles, zeer tevreden
VerbeterpuntenDe letters mochten iets groter (voor zover dat gaat)
Pluspunten
Zeer snelle reactie op de mail!
VerbeterpuntenHelaas ging er iets mis met de bestelling bij de leverancier, waardoor ze verlaat verzonden konden worden.
Pluspunten
de bedrukking is zeer netjes gedaan helemaal toppie met alles hartelijk dank voor de goede service en snelle levering m.v.g.lia
Pluspunten
Contact is snel. Korte lijnen en betrouwbaar
VerbeterpuntenOp dit moment niet naar heb de bestelling nog niet in huis
Pluspunten
De communicatie was zeer goed en altijd te bereiken!!
VerbeterpuntenDe maten van de truien op de site hebben staan. Een trui in maat M was een beetje korter uitgevallen dan ik had gedacht
Pluspunten
Duidelijke informatie, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, snelle reactie op e-mail en snelle levering!
VerbeterpuntenMisschien iets meer foto\\`s op de site (achterzijde van sweater bijv.).
Pluspunten
Ik heb gebeld aangezien ik een vraag had over een badjasje en werd heel netjes geholpen. Badjas was na 1 dag al binnen (met juiste naam erop), dit is echt een super service!
VerbeterpuntenOp dit moment niet, nazorg en garantie kan ik geen reactie op geven, aangezien ik hier (nog) geen gebruik van gemaakt heb.
Pluspunten
Snelle en correcte behandeling / afhandeling.
VerbeterpuntenVerzenden via DHL niet netjes. Doos was open / beschadigd.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, zeer snelle levertijd, afspraak nagekomen.
VerbeterpuntenNiets!
Pluspunten
De producten die wij bestelden zijn zeker kwalitatief in orde.
VerbeterpuntenBeter eerlijk zijn in communicatie. Als iets niet op tijd geleverd kan worden, is het beter te klant dit te vertellen dan hen wijs te maken dat alles in orde komt.
Pluspunten
Zeer goede hulp inzake kiezen en maken. Nog goedkoop aan de koop toe. AANRADER
Pluspunten
Direct mail reactie en nette telefonisch contact.
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
Blijven herinneren. Ook als de levertijd bijna onmogelijk wordt
VerbeterpuntenPropects geen enquête sturen.
Pluspunten
Er wordt heel goed op de wensen van de klant ingegaan. Goede communicatie en een snelle levering.
VerbeterpuntenNee.
nee