Pluspunten
Reageren snel. Makkelijk bereikbaar en leveren snel.
VerbeterpuntenControleren. (proefdruk)
Pluspunten
Goede communicatie, zowel per mail als per telefoon. Vriendelijke, geduldige dames gesproken!!
Verbeterpunten?? Dit was mijn eerste bestelling en die verliep goed!
Pluspunten
voor zien in een smalle markt
VerbeterpuntenMeer kleuren voor mini shirts
Pluspunten
snel, maatwerk, enthousiast, persoonlijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle reacties, goed in meedenken, aardig en goed bereikbaar.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid van contactpersoon
Zoals boven aangegeven. Onvriendeijke en aggressieve benadering, Geen advies en slcht resultaat. Tip: geef professioneel advies en val klanten die bedenktijd vragen niet lastig met dreigementen. Niet zu pushen, daarmee jaag je iedereen weg!
Pluspunten
Het bedrijf Bella Bambini heeft zich aan onze wensen kunnen voldaan (VV Maarheeze) ook kon er over de prijs worden gehandeld. Levering op tijd. Erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Pluspunten
Moet producten nog ontvangen. Ik hoop dat de kwaliteit goed is.
VerbeterpuntenFollow up was een eerste poging iets aan te schaffen slecht. Tweede keer gaat het beter, maar fulfilment kan absoluut beter. Ook de doorlooptijd van het bestellen tot verkrijgen van de producten is lang.
Pluspunten
goede prijs, snelle behandeling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en makkelijk in gebruik. Groot assortiment.
VerbeterpuntenNee
Handelsweg 3