Pluspunten
Geen idee. Niks gehoord
VerbeterpuntenReageren, ook als het wat langer duurt, doorgeven dat het wat langer duurt... gewoon in ieder geval reageren.
Beste Inge, Wij hebben uw offerte wel verzonden, mogelijk hangt deze in uw spambox.
stoppen met verplichten tot invullen van enquete's. vragen of iemand dit wil doen is gerust geen probleem maar om dan na 4 dagen een reminder te sturen gaat weer net te ver.
De reminders staan inmiddels uit
Pluspunten
Wij zijn heel netjes geholpen en zijn zeer tevreden.
Pluspunten
snelle service...
Verbeterpuntengeen
Verschillende lettertypes aanbieden voor het borduurwerk. Meer soorten pakjes (niet alleen effen), misschien ook jasjes/mutsjes oid.
Pluspunten
Precies geleverd wat ik had besteld mooie materialen goede service en nog een persoonlijk kaartje er bij ook!
Ik krijg een verzoek om te beoordelen terwijl ik de aangevraagde offerte nooit heb ontvangen.
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering, goede prijis en kwaliteit... Voor inmiddels de 4e keer besteld, dus daaruit blijkt wel dat we tevreden zijn.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Bestelling was verkeerd gegaan. Na een telefoontje gelijk de goede bestelling nagestuurd.
Pluspunten
zeer snelle levering
VerbeterpuntenNa bestelling zou ik direct een bevestiging per mail krijgen. Deze ontving ik niet, wist niet zeker of ontvangen was. Na contact te hebben opgenomen kreeg ik direct antwoord. Directe automatische bevestiging meteen zou beter zijn.
Pluspunten
snelle offerte
Verbeterpuntenlagere prijs voor een baby rokje met print
Pluspunten
Communicatie ging wat moeizaam, maar uiteindelijk is het eindresultaat goed gelukt
VerbeterpuntenBeter communicatie
Handelsweg 3