Pluspunten
Goede service en communicatie.
Antwoorden geven op de vragen die gesteld worden.
Pluspunten
Goed service, mooi kwalitijt van textiel (organic cotton), veel kleuren/mogelijkheiden. Snel levering's tijd.
Pluspunten
Duidelijke en eerlijke communicatie! Mogelijkheid tot annuleren bestelling en terugstorten betaling wanneer levering niet op afgesproken tijd zou plaatsvinden. (niet nodig geweest)
Verbeterpunten-
Pluspunten
duidelijke site en goede communicatie via de mail
Verbeterpunteneigenlijks niet , ga zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenIk vind het niet kunnen als ik het terug stuur dat ik dan 15 % van het aankoop bedrag niet terug krijg. Je moet ook al de verzendkosten betalen. Product komt niet overeen de maten zijn echt niet van 5 tot 10 jaar van de 16 handschoenen die ik heb besteld passen twee kinderen het en die zijn 4 jaar alles wat ouder dan vier is past ze niet.
De tekst bij de mail voor de beoordeling zijn erg kleine letters.
Pluspunten
vlugge en zeer snelle levering! van de prachtige produkten.
Pluspunten
Goed mailcontact,afspraken worden nagekomen. Ik beveel dit bedrijf dan ook graag aan.
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede website, snelle levering van bestelde producten.
Pluspunten
Snelle service, snelle levering en het ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenDe communicatie verloopt snel maar met conflicterende grafische programma's tussen computers zijn kleuren niet zichtbaar. Wat ergernis en onzekerheid tot aanschaf oplevert.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen. Snelle levertijd.
Pluspunten
mooie pen gekregen die heerlijk schrijft. wij zijn zeer tevreden !
Pluspunten
heel positief. Afspraken zijn nagekomen, betrokken medewerkster aan de telefoon.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bella Bambini T-shirts met lange mouwen voor babies (vb.74/86) zeer mooie kwaliteit, intense kleuren, stevig, goed model. Maten wat aan de grote kant. Slabbetjes, intense kleuren, mooie kwaliteit
VerbeterpuntenAlle maten van de T-shirts meten VEEL TE GROOT!!!! T-shirts model: wat zak-achtig T-shirt bestelling: ontgoochelend Aanbod site verwarrend, veel op site aangeboden die uiteindelijk niet meer leverbaar is.
Pluspunten
Meedenken met de klant
VerbeterpuntenWebsite kan moderner. Zie simply colors bijvoorbeeld
Handelsweg 3
5331 ps Kerkdriel