Pluspunten

Mooie collectie met items die niet overal verkrijgbaar zijn, snelle service, met zorg ingepakt.

Pluspunten

Kleur was niet zoals op de foto op de site

Pluspunten

Klantvriendelijk, informeel, snelle service

Kostenloos retourneren op antwoordnummer?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel verstuurd.

Broekje kosten nog 65 euro, incl. verzendkosten. Bij ontvangst bleek de knoopsgat elastiek aan beide zijden meegestikt te zijn met de stiknaad van het broekje. Ik kan de knoopsgatelastiek dus niet aantrekken of gebruiken. Duidelijk een productiefout. Omdat ik het label heb verwijderd omdat ik hoopte daarmee de elastiek wel aan te kunnen trekken kan ik het broekje niet meer terugsturen. Nu ik de knoopsgatelastiek niet kan aantrekken is het broekje te groot en moet ik wachten tot volgend jaar. Dan kan ze er maar 1 jaar mee doen en niet langer. Duur shortje van 65 euro voor 1 jaar gebruik.

Pluspunten

snel geleverd en pakket goed verzorgd aangeleverd

geen

Pluspunten

Mooie merken. Goede service. Snelle verzending.

Zoekfunctie materiaal: leer, wol etc. Verzendkosten zijn hoog.

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie via internet, mooi verpakt en goede service.

Pluspunten

Assortiment, bereikbaarheid (mail contact), service, overzichtelijke site

Snelheid van leveren, verzendkosten

Pluspunten

Leuke collectie, overzichtelijk en compact!

'k ben gewend om on line te shoppen in USA, Duitsland and Zwitserland...nooit problemen met betaling met creditcard.....helaas en zeker lastig wanneer je onderweg bent, worden er door extra beveiliging steeds meerdere nummers gevraagd, bankrekening nummers, pay pal betaling etc. meestal haak ik dan af, want ik heb dat allemaal niet bij me wanneer ik reis. Bij Eb en Vloed, moest ik vragen het te reserveren tot ik weer thuis was...heel lastig en daardoor ontvang je je spullen veel ater dan je zou willen. Natuurlijk is dit ter beveiliging van iedereen...maar kan er voor vaste klanten geen account worden aangemaakt die je het gemakkelijker maken?! Ik heb keen kind en kleinkinderen in Nederland, zij zijn fans van Eb en Vloed...vandaar dat ik ze altijd blij kan maken met Uw producten!

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle service.

Pluspunten

Heel positief. Snel geleverd en een super leuke attentie bijgeleverd! Een harten zeepje. Super!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding en schoenen/ leuk het presentje bij de bestelling.

Beetje jammer dat er zoveel herinnering administratiekosten bij een factuur zitten.....:(

Pluspunten

snel, klantgericht en heel vriendelijk geholpen !! Super

Blijf zo als jullie zijn !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke website, goede price- kwaliteit verhouding, snelle levering

bij twijfel over maat dien je contact op te nemen met de winkel. het zou aan te bevelen zijn om in de beschrijving van het artikel aan te geven hoe het product valt (groot, klein, normaal) Zoals bij all starts dien je een half maatje of maatje kleiner te bestellen omdat ze groot vallen maar dat heb ik nergens op de site van eb en vloed kunnen teruglezen maar wel weer op google en via andere sites..

Pluspunten

snelle levering, leuk ingepakt. goede service

Pluspunten

Zeer goede service en snelle levering. Attentie bij een bestelling, altijd heel leuk.

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen via mail en snelle levering van de stukken. Ik bestel niet vaak iets via het net omdat het steeds wat afwachten is of alles ok verloopt. Hier een zeer positieve ervaring!

Pluspunten

snelle levering Keurig verpakt

Keuze van tijdstip van bezorging

Pluspunten

Snelle Levering

Pluspunten

overzichtelijke site en snelle afhandeling

het gebruiken van spaarpunten makkelijker maken

Pluspunten

Overzichtelijke web-site. Thema's en merken sortering

Meer menselijke modellen gebruiken op web-site om indruk te krijgen van maten / grootte van kleding / tassen etc.

Pluspunten

Zeer snelle levering !

Pluspunten

snelle en vriendelijke klantenservice. zelf te klein paar gympen besteld. na retour volgende dag juiste gympen in huis. helemaal blij mee.

Flevostraat 66

1442PZ Purmerend