Pluspunten
Duidelijk en snel
nee
Pluspunten
Toegankelijke site, overzichtelijk, groot aanbod.
VerbeterpuntenLevering duurde langer dan dat ik gewend ben bij internet kopen. Wellicht kwam dit doordat ik op vrijdagavond bestelde. Komt ook niet vaak voor bij internet kopen dat ik verzendkosten moet betalen.
Beste Mireille, Bedankt voor uw beoordeling & feedback. Wanneer u op vrijdagavond besteld kunnen we op z\'n vroegst maandag verzenden (ivm boottijden). Uw pakket is echter pas op dinsdag verstuurd ivm de betaling die nog niet binnengekomen was. Door een probleem met iDeal was u helaas genoodzaakt buiten uw schuld om te kiezen voor \'vooruitbetalen\'. Tussen overmaken en binnenkomen bij ons zit altijd een tijdje. De levering van uw bestelling heeft hierdoor enkele vertraging opgelopen. Excuses. M
Pluspunten
prachtige merken, goede service
Verbeterpuntenmeer foto\\`s en meer uitgebreide productomschrijving
Pluspunten
Answered my email not only very quickly but outside opening time!
Pluspunten
accuraat, snel, kwalitatief goed
Verbeterpuntenik denk dat u nog meer zou verkopen als u geen bezorgkosten zou rekenen. de webshop van humanoid doet dat bijvoorbeeld niet, dus als het om hetzelfde artikel gaat zullen mensen eerder bij humanoid bestellen.
Pluspunten
goed service en betrouwbaar personeel
Pluspunten
Leuk om een zeepje mee te sturen. Verder: zie boven
VerbeterpuntenDe prijs was bij andere webwinkels 10 euro lager
Pluspunten
super aardig, en erg behulpzaam
Pluspunten
snel, betrouwbar, mooie collectie!
Pluspunten
Zeer goed met de afspraken.
VerbeterpuntenIk zou de bestelling in een verzorgde verpakking versturen en de jas in een verpakking doen die daar geschikt voor is, niet in een klein doosje. het begint bij de verpakking dat moet de eerste indruk zijn. hebt zelf een winkel gehad vandaar mijn reactie.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Duidelijke website Bevestiging na je bestelling Je kan je bestelling volgen en weet dus wanneer deze komen gaat Heb een keer telefonisch contact gehad voor advies en er werd goed meegedacht. Leuk cadeautje bij de bestelling. Is een extra verrassing.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede service, snelle levering!
Pluspunten
leuke mensen, snelle levering
Verbeterpuntende prijs kwaliteit verhouding van de wijn is niet goed
Pluspunten
Een lekker ruikend pakje. Erg leuk!