meedenkend, snelle reacties

aanpassing in de aantallen op de offerte was een kleine moeite en direct geregeld. Verder snel op de hoogte van de status zonder alle poes-pas (spam)... Netjes geholpen en aan te bevelen... en dan heb ik het niet eens over de prijs gehad! nice

keurig geregeld

Top geregeld, word netjes per mail op de hoogte gehouden over de hoe de wat en de wanneer

Percect

Snelle reactie,super klantgericht. Deal was snel gemaakt..

In de meewerk stand

Zeer fijn geholpen en meegedacht

Tevreden. Snelle reacties en medewerking!

Nu nog afwachten wat het resultaat gaat doen, want die heb ik nog niet binnen. Net als een vraag over mijn factuur, waar ik nog op een reactie wacht. Maar tot nu toe dik tevreden over de snelle handelingen en reacties.

De dienstverlening is top

De communicatie verloopt snel en prettig. Vragen worden prima beantwoord.

uitstekende service!

Heb een aluminium drinkfles aangeschaft in verschillende kleuren. Via de website kwam ik er niet helemaal uit, maar ben ontzettend goed geholpen via de telefoon. Snelle productie en levering!

Binnen no-time geholpen en product in bestelling

Ik wilde een eerdere bestelling opnieuw plaatsen. Ik kwam er niet uit op de website. Via de chat gelijk naar de juiste persoon geleidt en ik had snel een digitale proef en offerte in mijn mailbox.

Tot zover zeer tevreden, wachten op de producten

Tot zover tevreden, goed te woord gestaan,nu in afwachting van de producten

Snel en vakkundig

Binnen een paar uur alles regeld naar mijn wens.

Wordt goed geinformeerd nu afwachten wanneer het binnen komt

Tot nu toe goed geinformeerd echter nog niet geleverd dus even afwachten

Uitsluitend goede ervaringen

Bij elke vorm van twijfel of onduidelijk of ter bevestiging wordt er vanuit Maxilia in mijn geval door Twan contact opgenomen. Super service, goed voorbeeld voor andere webwinkels.

Heel snelle respons op vragen.

positief

De service is super snel én goed. Drukvoorbeeld was binnen no-time binnen en nadat ik deze had goedgekeurd kreeg ik ook hier direct weer reactie op dat de spiegeltjes gemaakt gaan worden en wanneer ze verzonden worden. Nu in afwachting van het te leveren product, ik ben benieuwd!

Uitmuntend

Snelle reactie, en perfecte timing

beetje veel mailtjes maar ze zijn wel erg vriendelijk!

beetje veel mailtjes maar ze zijn wel erg vriendelijk!

Vlotte reactie, persoonlijk contact, goede prijzen

Vlotte reactie, persoonlijk contact, goede prijzen

Prima en snelle service

Snelle proefdrukken, leveringen en denken met je mee.

superleuk klant vriendelijk

het is gewoon een feestje om bij jullie te kopen.

Goed en enthousiast

Je wordt leuk geholpen op een professionele manier, met duidelijke en goede communicatie

Snel en eerlijk geholpen

Snel en eerlijk geholpen

Goede vriendelijke ontvangst

Snelle aardige bediening

Goeie communicatie en snelle service

Snelle service en prima meegedacht!

Snelle service en prima meegedacht!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.