Eenvoudig

De mondkapjes met logo waren eenvoudig en snel geregeld. Ook de wijziging die ik last-minute wou doorvoeren was geen probleem. Noa heeft mij goed geholpen!

Er wordt meegedacht

Wat is er nou fijner dan dat er met je wordt meegedacht als je twijfelt over het juiste product?! Er werd aandacht en tijd aanbesteed zonder dat het extra kosten, of een geïrriteerde medewerker, op leverde.... Uitstekende service dus!

goede aandacht voor het te leveren product

Direct contact bij vragen of opmerkingen. Terugkoppeling ook direct. Is prettig

super goed geholpen door Ruben!

Alles duidelijk en transparant.

Goede en snelle service

Fijn site met goede producten!

Perfect geholpen zonder een onvolkomendheid

Ze doen wat ze beloven

mooi product, goed op weg geholpen

Met ons mee gedacht over hoe meerdere logo's goed op een product geplaatst kunnen worden. Levertijd was een probleem (voor ons), maar toch door gegaan met de bestelling en alsnog, geheel onverwacht, op tijd ontvangen! Dat is zeker bonus-punten waard :-)

Uitstekende snelle service

Vlotte en duidelijke communicatie en snelle (telefonische) reactie op vragen. Uitstekende service.

Korte lijnen met Rosanne over het product!

Prettig om samen te werken met Rosanne. Korte lijnen en duidelijke communicatie.

Prima pen, prima service

Ik was op zoek naar een order van 3 jaar geleden, met als doel deze nog eens in bestelling te nemen. Ruben van Maxilia heeft met mij meegedacht en gezocht en de order boven water gehaald! Nu hebben wij weer fijne pennen om mee te schrijven en cadeau te doen aan onze klanten.

Goede service, fijn contact, vriendelijk, snelle reactie

Dit is een voorbeeld van KlantenSERVICE

Klantenservie denkt goed mee, kijkt ook verder dan de vraag Ik heb snel contact kunnen leggen mbt een vraag over het bedrukken van mondmaskers. Mijn vraag betrof het materiaal en het aanleveren van een logo/ opmaak. Er is duidelijk uitleg gegeven over opties inc een tevredenstellend advies voor de keuze van een type masker. Er is daarnaast nog gekeken naar alternatieve mogelijkheden. Mbt design van het masker is meegedacht over de opmaak en kwaliteit van het design, waarbij ook is aangeboden dat de designers in-house hiermee aan de slag zouden kunnen gaan voor mij. Ik heb het product nog niet ontvangen en ben benieuwd naar de uiteindelijke kwaliteit en looks.

Dit keer verliep alles soepel

Bij de vorige bestelling verliep helaas wat dingen verkeerd, wel werd dit zo goed mogelijk opgelost en was de vervanging bestelling enkele maanden later uitstekend verlopen. Deze bestelling verliep foutloos, en de bezorgdatum is zelfs vroeger als wat de site aangaf. Dus ik ben heel benieuwd! Noa heeft me zoals altijd uitstekend geholpen!!

Snel, persoonlijk en duidelijk

Ruben heeft me perfect geholpen met een spoedbestelling mondkapjes, zelfs na 17.00uur ontving ik nog antwoord

Website werkt goed en ook mooie producten!

Kan niet wachten tot ik mijn goodiebags kan gaan uitgeven en door de stad zie lopen.

Snelle service en denkt met je mee, top Gerard!

Zie boven

Altijd fijne service

Snelle goede service Goede producten Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben nu al 100% tevreden en heb nog niets ontvangen!

Hallo Tijmen, Je krijgt van mij een 10! Ik kon mijn drukvoorbeeld eerst even niet vinden op de offerte en heb het even via de mail nagevraagd zaterdag jl. Maandagochtend had ik al een reactie op mijn mail met een PDF digitale proefdruk. In mijn antwoord hierop heb ik verteld dat het een sponsoractie was voor onze zeldzame aandoening OT. Ik vond dat je hier leuk op gereageerd hebt. Bovendien waren mijn lotgenoten erg enthousiast over het model van het mondkapje en met ons logo erop is het natuurlijk helemaal af. Binnen 24 uur had ik er 50 verkocht! Ik ben er van overtuigd dat wij straks veel reacties krijgen op onze mooi mondkapjes! Allemaal voor het goede doel! Meer bekendheid voor OT en leuke actie om onze stichting financieel te steunen! Wij zijn een kleine en jonge stichting die zichzelf bedruipen moet, wij komen niet in aanmerking voor subsidies. Voor kleine patiëntengroepen met een zeldzame aandoeningen hoef je nergens aan te kloppen, dat is wel heel jammer! Deze spontane actie heeft in ieder geval onze stichtingskas weer wat aangevuld. www.orthostatischetremor.nl Jammer dat er geen tweede ronde kan komen , ik heb alweer een paar keer nee moeten verkopen. Wie weet vinden we nog een keer een sponsor, zo ja dan kom ik weer bij jullie terug! Van Charlotte van den Brink kreeg ik vandaag al bericht dat de productie gestart is en de levering 14-10-2020 verzonden wordt. Alles prima geregeld, een dikke duim omhoog voor jullie! Een hartelijke groet en wie weet misschien tot gauw. Gineke Snell,

Fantastische hulp

Ze staan klaar om te helpen en altijd op beleefde manier.

Goed advies en erg klantvriendelijk

Snelle opvolging duidelijke communicatie

zie boven

snelle reactie, vriendelijk, proactief en resultaat gericht

Prettige communicatie zowel telefonisch als via mail. reageren snel denken mee en denken ook zelf :>)

Verzending werkt voor geen ster

Ik heb vrijdag mijn bestelling gedaan en er zou staan dat ze dinsdag binnen zouden komen. Dit is niet gebeurd de verzendingsdatum woerd telkens opgeschoven en de aanvraagdatum ook. Er klopt dus helemaal niks van slechte toko!

Snel, meedenkend en goede kwaliteit producten

Bij Maxilia wordt er zeer snel gereageerd op de offerte-aanvraag. Wij doen nu al 2 jaar zaken met Maxilia en ik moet zeggen dat we tot nu toe nooit teleurgesteld zijn. Zelfs bij een artikel dat niet leverbaar was, wordt er door hen een goede vervanging aangeboden. Er wordt meegedacht en de levering is ook snel. Kortom, wij zijn een tevreden klant.

Behulpzaam

Snelle reacties, goed meedenkend en heldere communicatie.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.