Goede ervaring!

Snel, persoonlijk en bereikbaar!

Perfect, snel en kundig!

snel offerte ontvangen, duidelijke uitleg en kundig advies. Super!

Lekker snel kunnen schakelen, top!

Vaak moet je +/- 3 dagen wachten op een drukproef, maar bij Maxilia niet! Gister een offerte aangevraagd voor muismatten, zelfde aantallen en product als vorig jaar. Voor nu dus ook weer een inkoppertje, binnen een dag alles geregeld! Offerte ontvangen, drukbestanden toegestuurd en alles diezelfde dag akkoord bevonden. Toppertjes!

geweldig

Mijn eerste ervaring met Maxilia vind ik super. Duidelijke offerte die dezelfde dag nog werd verstuurd. Goede prijs dus gelijk gebruik van de offerte gemaakt. Ben benieuwd naar het product.

Erg aardig, vriendelijk, enthousiast en behulpzaam personeel! Ik vind dat de werkwijze nog wat duidelijker weergegeven mag worden.

Altijd snel met antwoord en goede service!

Ik ben goed in zeuren, maar ik kan echt niks negatiefs verzinnen.

Ongelooflijke snelle en goede service

Anniek beantwoordde heel snel bijkomende vragen en zorgde voor een vlotte afhandeling van onze bestelling. Zeer klantvriendelijk en spontaan!

Was goed

superservice !!

Tot nu toe heb ik alleen maar zeer positieve ervaringen. Jullie nemen zelf contact op als er iets niet duidelijk is en doen er alles aan om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Dit is de derde keer dat ik iets bestel bij maxilia

Prettig en snel contact De drukproef wordt zelfs vaker verstuurd als er op of aanmerkingen zijn. Kortom tevreden.

Vlot en vakkundig

Mijn berichten werden snel beantwoord, het ontwerp was goed afgestemd op mijn logo en de informatie was duidelijk!

super

vlot verder geholpen, vragen, werden kregen meteen een antwoord en met positief resultaat. Fijne samenwerking.

Fijne, goede en snelle service

Voor onze school een leuk presentje laten maken door Maxilla. We werden snel en zeer goed geholpen. Als we er even niet uit kwamen belde we en ze namen netje de tijd voor je om de juiste bestelling te kunnen plaatsen. Echt een bedrijf om te onthouden.

Alsof ik al jaren klant ben

Nooit eerder een bestelling geplaatst maar door de vriendelijke en behulpzame behandeling van verschillende medewerkers voelde het alsof ik al jaren klant was.

Snel en duidelijk geholpen

Zeer prettig geholpen. Duidelijke site en snelle afhandeling.

Leuke webwinkel

Ruime keuze en leuke artikelen.

Super goed en snel geholpen. Ik raad iedereen het aan!

Snel, persoonlijk, leuk, meedenkend, uitstekend!

Top service, snelle reactie, goed ontwerp, snelle levering!

snel geregeld

snelle reactie, prettige samenwerking

Men weet wat ik wil en regelen het!

Ik belde voor een levering die ik in het verleden had gehad maar helaas niet meer aanwezig was in het assortiment. Enkele dagen later werd ik gebeld met de mededeling dat ze alsnog wat voor me konden betekenen omdat ze een gelijke partij hadden gevonden als ik had gehad in het verleden. Top dus!

Klantenservice was erg aardig

Reageerden meteen en hielpen mij erg goed

Snel, vakkundig en vriendelijk

Mijn vragen werden snel en gericht beantwoord. Er was adequate hulp bij het bestellen van de producten en bovenal was iedereen super attent en vriendelijk.

Goed en vertrouwd

Het was heel huiselijk net of ik al jaren over de vloer kom

Maxilia en vooral Tijmen Bos hebben hard meegedacht om het product op tijd hier bij de klant te krijgen. Ik ben zeer enthousiast

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.