Fijne communicatie!

Prima bedrijf! Levert snel en het systeem werkt goed. Digitaal kun je alles inzien / betalen. Snelle service!

Helemaal super en snel

Zeer snel antwoord en drukvoorbeeld

Fijn mail contact, iets te veel mailtjes die niet nodig zijn. Kan meer in 1 mailing.

Zeer dicht bij de klant

Steeds persoonlijk op de hoogte gehouden van de stappen in het proces. Snel respons op vragen. Top service! Nu in blijde verwachting van de levering, dus hopelijk is die ook top.

Snel en goed geprijsd

Correct, snel, vriendelijk

Ik werd direct gehoord, geholpen, er werd snel gereageerd top!! 1 klein nadeel 10 werkdagen vind ik vrij lang

Prima kwaliteit, dus dik tevreden!

De bidons zijn lekker snel geleverd, niet duur en perfect bedrukt. Voor een volgende bestelling ben ik zeker weer bij Maxilia van de partij!

Super snel en klantvriendelijk!

Een deadline en nog snel iets nodig? Bedrukking erop en een snelle proefdruk in je mailbox. Erg blij met jullie klantvriendelijkheid.

Ik voel me ontzorgd!

Ik wilde een herhaling van de bestellling die ons ontwerpbureau in januari had gedaan. Noa heeft voor mij uitgezocht welke boekjes we toen besteld hadden, had ons logo nog en kon zo alles voor me regelen. Ik hoefde alleen maar te betalen :).

Altijd correct, snel en oplossend.

Zie hierboven, meer woorden zijn er niet nodig.

Kort maar krachtig!

Duidelijke taal, heldere afspraken. Doen wat er gezegd wordt.

Goed geholpen

Snelle reacties en erg vriendelijk.

Prima !

Ik werd heel goed geholpen zeer tevreden.

Top Communicatie

Wij vinden het erg prettig dat wij keer op keer zo goed geholpen worden. Wanneer wij een vraag stellen krijgen wij daar zeer snel antwoord op en de proefdrukken komen ook heel snel onze kant op. De artikelen die geleverd worden zijn van goede kwaliteit en prijstechnisch goed in vergelijking met andere leveranciers. Wij zijn zeer tevreden.

een zeer goede ervaring na de eerste keer

bij de eerste bestelling zelf een foutje gemaakt dat is goed opgepakt en hersteld

Website is makkelijk Te volgen.,direct een mail met de bestelling. Nog even extra controle mail of ik het echt zo besteld heb. Nu nog even wachten op de bezorging.

Top service!

Duidelijke communicatie, aandacht voor de klant, en een levering van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden met Maxilia!

Prima geholpen!

Ik had interesse, de prijzen waren gelijk duidelijk. Drukproef gekregen, die we zelf gemaakt hadden, maar dat vond ik toch tegenvallen toen ik het op de tas zag. Toen ik niet gelijk reageerde werd er gevraagd of het naar wens was, of dat er nog iets gedaan kon worden. We hebben een andere drukproef aangeleverd en die was snel verwerkt. Akkoord gegeven, betaald en nu nog even wachten op de tassen. Ik ben super tevreden! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Patricia van Gils

Snelle service en gelijk actie

Ik kon bij de bestelling geen afleveradres invullen maar mijn mail werd direct professioneel en vriendelijk beantwoord zodat ik gelijk wist dat het goed was. Dus snelle en goede service.

uitstekende service

Goede service, ze volgen het goed op. Direct antwoord. Betrouwbare leverancier die doet wat nodig is. Ik bestel vandaag en binnen verwachte tijd is alles aangekomen. Ik raad Maxilia zeker aan en Ruben doet zijn Job goed. Geen enkele klacht! Goed zo

Zeer flexibel; telkens aan onze wensen weer proefdrukken en offerte aangepast - meedenkend. Uit eerdere ervaringen weten we dat het kwalitatief goed is. Vrij snelle levertijd.

Prettig contact, prachtige geschenken, goede kwaliteit en vlotte levering!

Zeer positief over alles en zal in de toekomst vaker iets bestelen of aanbevelen.

Zeer snelle reactie , en correcte bediening

prima vlotte service, goede communicatie

ze denken echt met je mee, dus uitstekend

ze denken echt met je mee, dus uitstekend

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.