The best

It's such a pleasure to work with Maxilia, I never have to worry about late deliveries or bad quality products, they are always on time and the quality is also always perfect. Thanks

Snelle opvolging en inregelen van benodigde activiteiten!

Fantastische service!

Ik was op zoek naar +-50 shirts voor ons personeel in de bouw. Lastig om goede kwaliteit te vinden die niet snel verwassen is, dus we vonden het wel wat spannend. Twan heeft ons enorm goed geholpen vanaf de eerste offerte. Het was hierna geen probleem om het logo door hem aan te laten passen of de kleuren van de shirts alsnog te wisselen en het aantal ook nog even aan te passen. We voelde ons tijdens dit hele traject enorm goed begrepen en geholpen. Uiteindelijk vandaag de shirts binnen gekregen (4 dagen na bestellen). Dit was dus super snel en we stonden te kijken van de kwaliteit van de shirts. Het logo is perfect gedrukt en de shirts zijn van hoge kwaliteit. Wij bestellen voortaan alle zakelijke bedrukkingen bij Maxilia! Nogmaals extra dank aan Twan. :)

Top bedrijf met snel contact en advies

Prima bedrijf! Als buxus-vervanger B.V. contact gehad over het bedrukken van pennen met ons logo. Snel gefixed met een prima prijs/kwaltiteit verhouding.. Al meerdere malen de pennen besteld, elke keer snel contact en de levering niet lang erna ;-). Gewoon prima bedrijf dus.

Snelle reacties met een vriendelijke sfeer

Maxilia reageert snel waarbij ze een vriendelijk overkomenen. Doordat hun berichtjes kort maar krachtig zijn, ontstaat er een soort van informele sfeer wat ik erg fijn vind. Daarnaast hebben ze mij goed geholpen toen ik toch een ander ontwerp op de aansteker wilde. Om het makkelijker te maken om mijn ontwerp goed op de aansteker te krijgen, zou het fijn zijn als ze een ontwerptool (voor mensen die niet goed zijn met Photoshop oid) online hebben staan waardoor je meteen je eigen ontwerp kan maken/zien om een aansteker te bedrukken

Top webshop, duidelijk snel en handig

Precies zoals je hoopt dat het is :-)

tot nu toe alles volledig in orde (duidelijk en snel)

mijn eerste bestelling , maar ik heb er direct een goed gevoel bij.

Snel offerte en duidelijke communicatie

Snel offerte en zeer duidelijke communicatie!

Top service en concurrerende prijs

Goede service zoals ik verwacht ben van Maxilia. Communicatie voorloopt soepel en duidelijk. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen, zeker ook gezien de prijzen. Niet de goedkoopste, maar desalniettemin concurrerende prijzen.

Persoonlijk contact en vlug geholpen

Er werd vlot gereageerd op mijn mailtjes en ook goed meegedacht over de producten, zodat ze naar tevredenheid van ons werden gemaakt en geleverd. Fijn om telkens met dezelfde persoon contact te hebben.

Aanrader!

Zeer klantvriendelijk, top service!

Vriendelijke en snelle service!

Bij Maxilia wordt ik altijd vriendelijk en snel geholpen. Het drukwerk is goed, zelfs met ons groene logo mét kleuroverloop. Bij andere drukwerkbedrijven blijkt dit soms lastig te zijn. Dat het mogelijk is om vooraf een sample te ontvangen is ook erg fijn!

Offerte snel ontvangen, blij met printvoorbeeld, duidelijke mails over de status en nu wachten op de levering :)

Heel erg tevreden, snel geregeld

Ik werd vanaf het begin heel goed en snel geholpen. De bestelling was dan ook binnen een dag rond. Dat was erg prettig. Ik wacht nu vol spanning op de bestelling, ben ontzettend benieuwd!

hulpvaardig en profesioneel

Geduldig, correct en professioneel. Echt een aanrader.

Snelle reacties, goede service.

Ruben reageerde telkens zeer snel op mijn mails en wanneer ik e.e.a. wat onduidelijk vond, gaf hij gelijk duidelijke uitleg. Als het product goed is afgeleverd hoop ik 5 sterren te kunnen geven.

goede service

Enorm goed geholpen door Tijmen Bos. Wel jammer dag de website niet up to date is waardoor het dus meer dan eens voor kwam dat een artikel kleur niet ol voorraad was. Niet herl erg als het 1 van de 4 kleuren is die je graag hebben wilt. Maar wel vervelend als 3 van de 4 kleuren wel voorradig zijn op de site maar toch niet geleverd kunnen worden.

Super duidelijke website bij twijfel werd ik direct gebeld om fouten of teleurstellingen te voorkomen in één woord geweldig

Bereidwillige, vriendelijke, flexibele organisatie. Supersnelle levering!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ook het telefonisch contact als heel prettig ervaren. Als ik een minpuntje moet noemen is het de uitstraling van de mail die je krijgt. Het lijkt snel op spam/reclame.

Snelle en correcte service

Meedenken en service gericht en snel schakelen

Maatwerk eerlijk advies en snelle service

Snelle reactie

En Gerard heeft goed meegedacht over een snellere levering, erg fijn!

Makkelijke offerte aanvraag via de website, snelle bevestiging en reactie op vragen per mail. Binnen no-time 2 ontwerpen, snelle (verwachtte) levertijd. Eerder bestelde producten waren altijd goed van kwaliteit.

Snelle reactie.

snelle service

snel drukproef ontvangen, wilden nog wat aanpassen, geen probleem werd ook snel verwerkt. Vlot en vriendelijk

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.