Snelle en juiste service

De ervaring is goed. We werden als bedrijf snel en duidelijk geholpen. Nu zijn we in afwachting over de kwaliteit maar ook dat zal zeker wel goed zijn. Voor nu verder geen op of aanmerkingen.

Vakkundig en perfect.

Het bedrijf is heel vriendelijk en de medewerkers zijn goed op de hoogte met hun vakgebied.

Keurig borduurwerk op geleverd caps

Besteld en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

De fijnste service

Snel, accuraat, meedenkend, servicegericht, probleemloos, afspraak is afspraak. Zomaar wat termen die me te binnen schieten voor een review. Charlotte heeft ons vlot en netjes geholpen met tasjes en USB sticks. Service van de bovenste plank, heel fijn.

Goed en snel geholpen

Ik had mijn doppers al binnen een paar dagen binnen, er werd goed meegedacht en had ze de dag nadat de productie starte al binne

Zeer klantvriendelijk

Goed geholpen, erg meedenkend en prijs/kwaliteit is ook goed. Zeker een aanrader

Goede service, makkelijke site en snelle levering.

Service op maat, hele snelle reacties en snelle productie. Top!

Het contact is soepel verlopen. Bij elke stap werd ik op de hoogte gehouden en het productvoorbeeld was snel gemaild. Ik raad Maxilia zeker aan.

Fijne service

Mijn order werd goed opgevolgd en met vragen werd ik snel en professioneel verder geholpen. Top!

Zeer goed geholpen en uitstekende producten

Alles wat ik bestel komt mooi op tijd toe. Als er een vraag gesteld wordt dan is er direct antwoord. Even serieus? Wat meer heb je nodig?

Behulpzaam

Snel en goed meedenkend met de klant. Oplossing worden aangedragen en levering is snel.

Uitstekende en snelle service!

Zeer snelle levering van de bedrukte artikelen. Duidelijke communicatie, kortom zeer tevreden over Maxilia!!

Mijn ervaring met Maxilia is zeer goed. Alles kan online besteld worden en ze reageren zeer snel op je vragen.

Snelle levering, goede oplossing als er iets fout gegaan is.

super meegedacht en geholpen

Meegedacht over ontwerp, super snelle levering, top service

Goede service!

Erg tevreden over dit bedrijf. Goede duidelijke en snelle communicatie, fijn!

ondanks mijn vele vragen kon ik hem altijd storen en veranderde hij graag wat ik wilxen. Nu heel benieuwd naar echte bandje

Zeer goed.

Bedank voor de goede en snelle service!

Weer prima en snel geholpen

Snelle levering en service.

Helemaal top, super klantgericht, correct en snel!

Op verzoeken wordt snel gereageerd, er wordt meegedacht op een prettige persoonlijke manier.

Goede service, direct contact en snel geleverd

Last minute idee, voor een attentie voor afsluiting sportseizoen. Direct contant waardoor alles binnen een week geregeld was! Bedankt voor de goede service!

Snelle service en meedenkende medewerkers!

Mijn bestelling is snel en correct in orde gemaakt. Het personeel denkt mee en ik ben erg blij met het eindresultaat.

Snelle reactie na mijn bestelling.

Na mijn bestelling kteeg ik 2 opties om uit te kiezen. Top

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.