Goede en aardige service

Goed geholpen door Noa. Het artikel was niet meer leverbaar, toen een ander product aangeboden wat ook nog voordeliger was. Veel heen en weer contact gehad en ze heeft me elke keer aardig ter woord gestaan.

Hee goed geholpen door Noa!

Noa is heel kundig en ontzettend behulpzaam. Ik ben heel erg tevreden en ga zeker nog een keer mijn producten hier bestellen

Heel goed bedrijf, goede diensten en een hele vriendelijke klantenservice

Fantastische service, bedrijf denkt en helpt graag mee met geschenken. Snelle hulp via de mail, altijd dezelfde dag nog. Denkt mee over oplossingen en heeft er tot slot ook nog voor kunnen zorgen dat onze bestelling op tijd komt. Altijd duidelijke reacties en zeer tevreden over de prijs- / productverhouding. Zeker een aanrader en wij komen hier ook zeker terug.

Prima en snel!

Super snelle levering. Telefonische bereikbaarheid kan iets beter, wellicht voicemail bericht inspreken, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Maar op e-mails werd wel direct gereageerd! Bidons prima kwaliteit, mooie prijs en snel geleverd.

super top bedrijf met goede service!

Luisteren goed naar de klant en zoeken altijd een oplossing!

Goede en snelle service

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, altijd een snelle en duidelijke reactie op vragen. De levering moet nog plaatsvinden, maar dat zal ook vast soepel verlopen.

Prima service! Snel, duidelijke site, prettig om iets te bestellen!

Dit is de tweede keer dat ik hier iets bestel (als zakelijke klant). Ik vind de website overzichtelijk, snelle service, makkelijk bestanden uploaden en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Erg tevreden!

Zeer snelle, coulante manier van werken.

Het voorbeeld van de opdruk was zeer snel gemaakt en via de mail bij mij binnen. De verdere vragen die ik had werden snel beantwoord op een meegaande, meedenkende manier.

Snelle goede service

Ik had 3 jaar geleden een bestelling geplaatst en wilde deze opnieuw plaatsen. Een mailtje met de vraag of dit kon, zodat ik niet alles weer opnieuw hoefde te uploaden en het was geregeld! Snel antwoord, goede service! Echt top!

Fijn geholpen en mooie producten

Tijmen heeft fijn meegedacht in een minder standaard bestelling. We hebben een mooie gepersonaliseerde, bonte verzameling aan kleuren pennen besteld. Bedankt!

Zeer persoonlijk en klantgericht.

Hoewel het ontwerp niet meteen passend was, heb ik nauw contact kunnen houden met iemand van de klantenservice om eea af te kunnen stemmen. Ook verder overleg liep snel, soepel en vriendelijk.

Heel fijn geholpen

Top service. Je merkt dat ze graag een stapje harder voor je lopen. Daarnaast fijne en duidelijke communicatie en een overzichtelijk bestelproces.

Goeie service!

Snel en vriendelijk geholpen.

Snelle levering, goeie service!

Zeer tevreden! Supersnelle levering, vriendelijke hulp

Snelle en persoonlijke service

Snelle levering van prima producten

Ik bestel al een aantal jaar bij Maxilia onze met logo bedrukte opschrijfboekjes en pennen met veel tevredenheid over de communicatie en het aanbod. De prijzen gaan eerder omlaag dan omhoog, dus dat is altijd fijn!

In 1 woord: TOP

Leuke producten, duidelijke website en alles ging heerlijk vlot. Bedankt!

snel en efficiënt

snel, vriendelijk en efficiënt

Duidelijke communicatie

Top alles

Super goed en meedenkend

Ik vond het super. Goede service en mee denkend personeel. Er werd ook snel gereageerd

Top service!

Een verzoek neergelegd waarin een behoorlijke uitdaging zat, maar met goede en duidelijke communicatie toch voor elkaar gekregen. Klasse gedaan!

Perfecte begeleiding van het bestel en ontwerpprocesses

Perfecte begeleiding van het bestel en ontwerpprocesses

Snelle service en goed product

Ben uitstekend en snel geholpen met mijn bedrijfspennen. Het bedrijfslogo op de pen was helaas wel kleiner dan op het digitale voorbeeld. Na mijn opmerking hierover een prima oplossing aangeboden gekregen. Al met al goed dus.

Positieve ervaring, snel schakelen, goede opvolging

Prettig samenwerken, dienstverlenende medewerkers en uitstekend opvolging bij klachten.

Zeer vriendelijke service en super snelle levering en reacties

Binnen een week, van sample bestellen, nar drukproof, naar uiteindelijke bestelling plaatsen. Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon. Verwachting is ook nog dat bedrukte product binnen een week geleverd wordt. Echt super service, helemaal top

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.