Vanaf het allereerste moment werden wij direct fijn geholpen. Niks was Maxilia teveel. Overal hebben ze een oplossing voor en werden heel prettig te woord gestaan. Kunnen niet wachten op onze producten

Super goed geholpen

goed geholpen , alle vragen werken beantwoordt.

Goede service en erg vriendelijk

Wij hebben contact gehad met Denise en wij zijn zeer goed geholpen! Top service

Goed geregeld

Ik heb een paar vragen gehad en deze zijn goed beantwoord vervolgens wilde ik het 1 en ander wijzigen en dat lukte zonder probleem na ontvangst van de aanstekers die er top uitzien nog een mailtje of alles naar tevredenheid was! Zeker een aanrader!

Fijne en snelle service!

Enthousiaste medewerkers die fijn helpen. Mooie producten en goed overleg. Bedankt!

Service is altijd snel, persoonlijk en met aandacht

Wij bestellen hier al jaren, hooguit tweemaal per jaar. Altijd is de service uitstekend: snel maar ook persoonlijk. Bovendien denken ze mee en krijg je advies dat tijd en soms ook geld bespaart. Zeer aan te bevelen!

Snelle kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit. Wat wil je nog meer? :)

Servicegericht en meedenkend!

Bedrijf waar de klant centraal staat en waar snel en adequaat wordt gereageerd op vragen en verzoeken. Toppers!

Vlotte manier van handelen, zowel in offertestadium als bij afhandeling

Er wordt vlot gereageerd op mails. En de levering is ook als snel.

goed meegedacht.

snelle service en heel fijn dat het op rekening kan.

top!

snelle offerte en na goedkeuring snelle reactie en levering! super

Goed!

Snel en op maat geholpen!

Goed en snel geholpen door Rosanne van Maximilia

En dat niet alleen, ook het meedenken en de tip voor een beter (druk)resultaat worden zeer gewaardeerd!

Zeer goede services!!!

alles verloopt super vlot, nu nog wachten op het uiteindelijke resultaat, tevreden

Netjes en snel!

Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen door Mark! Ik ben heel benieuwd naar de tassen. :)

Prettige communicatie, meedenken en goede producten

Prettige communicatie, meedenken en goede producten

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken

Goede site Goede prijzen Snelle levering Fijne correspondentie Snelle reactietijd.

Prettig en snel geholpen.

Het was prettig om telefonisch contact op te kunnen nemen en na het noemen van mijn wensen een mooie suggestie te krijgen. Ook het toesturen van de digitale proefdruk was snel geregeld.

snel en goed

Wij zijn snel en goed geholpen. Prettige communicatie en er wordt meegedacht. Wij zijn tevreden over het contact.

Je welkom voelen in een webshop

Vanaf het eerste contactmoment voelde ik mij welkom bij Maxilia. Aangeraden door een zakelijke relatie was ik in de webshop terecht gekomen. Behalve mooie producten, waren de prijzen ook in orde. Twee belangrijke redenen voor een beginnende zzp-er ;-). Daarnaast is de tone-of-voice is vriendelijk en behulpzaam, is er voldoende bedenktijd en wordt er behulpzaam (niet opdringerig!) gevraagd naar eventuele vragen en/of twijfels. Mijn klantreis in deze webshop is erg plezierig geweest, ik check graag nog eens in! Jolanda Blij Gastvrij

Tijd en Oog voor de klant

Tijdens het maken/ ontwerpen van ons product hebben we goede hulp en feedback gekregen. Heel fijn om zo te werken.

snelle goede hulp

snel en meedenkend

Prima service, snelle levering en dit alles voor een leuke prijs.

Zie bovenstaande reactie

Super service

Super mooi dopper mooi bedrukt. Super snelle levering en voor een goede prijs.

Gezellige, goede service!

Al een aantal jaren bestellen we onze promotieartikelen bij Maxilia. Snelle en goede meedenkreacties. Snelle levering.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.