Je wordt als klant volledig meegenomen bij alle stappen.

Heel klantvriendelijk en goede service.

Super goed !

Zeer snel, professioneel, erg aardig

Topservice

Vlot en vriendelijk!

Super fijn contact en goed meegedacht. Mijn order is nog in bestelling, dus het eindresultaat is nog even afwachten... Maar tot nu toe top service!

Top service en top pennen

Voor de tweede keer besteld, Helder en vriendelijk advies. Gewoon waar voor je geld!

Alles top geregeld!

Drukwerk is van hoge kwaliteit en blijft sinds de aanschaf van de eerste bestelling goed zitten. Doppers kunnen, ondanks geadviseerd niet te doen, gewoon in de vaatwasser. Wanneer er een probleem is wordt dit vakkundig en snel opgelost!

Gewoon super.

Ik heb gevraagd om een ander lettertype en dat was totaal geen probleem.

Snelle reactie

Goede communicatie. Meerdere bevestigingen van de bestelling.

Super snel geholpen

Snel proces van offerte tot order.

Keurig snel antwoord, zeer vriendelijke website

Tot nu toe echt keurig!

vlot

vlot,correct, leuk om zo te werken

Top geregeld

Fijn dat alle wijzigingen snel werden doorgevoerd!

Uitstekend klantenservice

Jan Willem heeft goed contact onderhouden met me en alles is uitstekend verwerkt.

Super geholpen

super geholpen Reageren snel via mail Nu wachten op het resultaat

Ervaren en fijne service

Hele duidelijke en fijne service. Contact via mail en telefoon is snel en prettig, evenals de communicatie.

wederom super-service

zoals alle vorige keren weer prima geholpen en meegedacht, een van de redenen waarom we ook steeds weer bij Maxilia terugkomen

De service is perfect te noemen

Kunnen heel snel schakelen

Super goed geholpen door Mark. Erg fijn!

Ik heb alleen maar lof voor Maxilia en mijn contact aldaar; Rosanne. Duidelijk, snel, vriendelijk en hopelijk mooie eindproducten (ik heb ze nog niet gezien in het echt, maar digitaal zag het er super uit)! Ik ga ze zeker weer gebruiken als ik iets nodig heb.

super goed en snel geholpen en gelverd

ik wil Denise, Bedanken voor de snelle levering

super service

duidelijk, snel antwoorden, maken onmiddellijk alles in orde en of naar wens super dus

Heel goed geholpen

Goed!

prima werk!

Ik werd erg vlot en goed geholpen en Noa kwam over dat ze het leuk vond om mij te helpen

Snelle service, scherpe prijs en snel geleverd.

Snelle service, scherpe prijs en snel geleverd.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.