Snelle reacties en ziet er goed uit

Wij hadden een proefopzet aangevraagd. Al erg snel reactie op gehad. Onze gedachten was even erover nadenken, maar omdat Noa het al zo goed aanpakte, hebben we direct een bestelling gedaan! Ben benieuwd naar het resultaat!

Super geholpen

Super geregeld

Goede service van Rosanne! Altijd bereikbaar en altijd een snelle reactie!

Meedenkend personeel en duidelijk offerts

Ik heb vele offertes aangevraagd om precies de juiste producten aan te schaffen voor onze vereniging. Daarbij heeft maxilia veel geduld gehad en ons erg goed geholpen.

Perfect!

Goede snelle en correcte service en heel blij met het bestelde product.

snel en behulpzaam

Ik verbaas me altijd hoe snel de response en levertijd is van Maxilia. Kan niet anders zeggen dan top!

Helemaal prima

Prima helemaal.

Professioneel

Snelle reactie, eerlijke mening wat wel en niet mooi wordt. erg tevreden.

Niks op aan te merken

Duidelijk, kundig en snel geholpen door Jan Willem.

Vriendelijk

Ik ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan en er werd direct actie ondernomen na mijn vraag. Bedankt voor de vriendelijke service en we zien graag onze bestelling tegemoet!

Supersnelle reactie en heel klantvriendelijk.

Prettig contact: informeel én professioneel.

Product, service en levering wederom super

We hebben een wisseling van onze vaste contactpersoon gehad. De communicatie en service van Maxilia is exact hetzelfde gebleven. Producten weer binnen de gestelde tijd ontvangen en zien er wederom zeer goed uit.

communicatie kan beter

De drukvoorstellen kan je niet zelf aanpassen. Hierdoor kan je kleine verbeteringen niet snel oplossen en moet dit via mail wat dan weer communicatie problemen geeft en veel tijdverlies tot gevolg heeft.

Ze hebben goed geholpen met onze wensen, en er is snel geleverd. Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over zowel het proces als het resultaat

Betrokken medewerkers. Ik werd goed geholpen gedurende het ontwerp. De levering was erg snel en het resultaat is zoals gewenst. Erg mooi! Bedankt!

Zeer correcte info en snelle service

Fantastic

Ik ben geholpen door Noa. Ik vond het een superfijn contact reageert snel. Haar hulp hierin ervaar ik als een dikke 10 Chapeau.

Snelle reactie en een creatief voorstel

Alle reden om te glimlachen, leuk ontwerp, scherp geprijsd en aandacht voor een snelle orderafhandeling.

super snelle reactie telefonisch en per mail (drukproef)

Fijn telefonisch contact en super snelle levering drukproef. Echte levering goederen moet nog plaatsvinden dus product zelf kan ik nog niet beoordelen.

Gewoon duidelijk, goed én snel

Druk op zoek geweest naar een bepaald relatiegeschenk. Veel teleurstellingen vwb bijkomende kosten en lange levertijden. Totdat ik Maxilia.nl tegen kwam. De site is overzichtelijke alsmede het bestelproces. Geen addertjes in de vorm van bijkomende kosten. Én belangrijk, een snelle levering. Bedankt Maxilia.nl Ik kom zeer zeker bij jullie terug

Supersnelle en correcte hulp bij onze bestelling

Tijdens het bestelproces ben ik goed gehoplen, de aanpassingen aan het ontwerp werden vliegensvlug doorgevoers waardoor ik dezelfde dag nog kon bestellen.

Supervriendelijke, adequate hulp en service.

Vriendelijk, behulpzaam, snel en adequaat. Echt allemaal van toepassing. Dank hiervoor.

Hoewel we de producten nog niet hebben ontvangen, vind ik de service echt super! Heel snel, netjes, behulpzaam, vriendelijk, gewoon top! We kijken uit naar de bezorging van onze bestelling, heel erg bedankt voor alles tot nu toe!

Uitstekend, snel en vriendelijk!

Netjes geholpen, prima service en leuke medewerkers!

Uitstekend!!

Geachte dhr. Jan-Willem, Ik vind het fijn om met uw samen te werken! Wij hadden nog contact via de mail, en ik werd meteen geholpen op de juiste manier. Het ontwerp vond ik ook top! Echt een top service, Bedankt voor uw hulp en aandacht! Mvg, K. Rabhi

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.