Snelle reactie en duidelijkheid

Zeer aan te bevelen

Uitstekend geholpen, geweldige mensen om mee samen te werken.

Creatieve en herkenbare e-mail "handtekening" met superleuke foto's van de contactpersoon waarmee je samenwerkt.

Geweldig geholpen

Proefdruk veranderen, dit kon gewoon. Moest andere pen, vanwege afschilveren. naderhand nog soort veranderd, dit kon allemaal. Super goed geregeld.

Uiterst geduldige en klantvriendelijke service!

Eerste maal dat ik iets (op kleine schaal) online laat bedrukken en ik ben aangenaam verrast door het gemak en de kwaliteit ervan.

Lekker meedenken!

Maxilia denkt echt mee met de klant - doorvragen naar hoe je je merk het beste neerzet, en je boodschap het effectiefst overbrengt. En next day afhalen om de hoek.... Snelle en persoonlijke service!

Prima en snel!

Fijne ervaring met Maxilia! Na mijn bestelling te hebben doorgegeven had ik iets verkeerd gedaan en dat werd met één telefoontje opgelost, snel en vakkundig! Blij mee!

een prima bedrijf om zaken mee te doen

Leuke en goed producten, goede service en snelle reactie

top service en direct oplossings gericht

Ik had bij mijn vraag, direct via de telefoon een duidelijk antwoord.

Snel en persoonlijk

Ik werd snel en persoonlijk geholpen. Er werd met mij meegedacht en geluisterd. Heel fijn!

zeer professioneel geholpen, goede vlotte service en altijd op de hoogte.

zeer goede opvolging en heel gebruiksvriendelijke

Eerste ervaring met het bedrijf zijn echt top.

Super top

Gebelt info gekregen die duidelijk was gelijk besteld proefdruk binnen 4 uur gekregen accoord gegeven en krijg ze van de week al binnen super bedrijf

Er was een fout bij de voorbeeld druk gemaakt

Snel en goed contact gezocht

Super goede klantvriendelijkheid!

Denise heeft ons super goed geholpen, heel klantvriendelijk. We hebben aardig wat geduld van haar gevraagd maar zij bleef altijd vriendelijk en ons helpen met andere opties. Ze dacht echt mee.

persoonlijk contact, vlotte reactie en duidelijk antwoord

je hebt met 1 persoon contact en krijgt snel reactie en goed advies.

Super zoals iedere keer!

Tot nu toe nog geen negatieve ervaringen gehad. Alles verloopt vlot, men is vriendelijk en beleefd, prijs en kwaliteit zeker in orde... Niets op aan te merken.

Super snelle en goede service!

Wij hadden in een zeer korte tijd veel producten met ons logo nodig. Ondanks de strakke deadline werd ik meteen gebeld door Maxilia en super goed geholpen. Erg vriendelijk en behulpzaam. De mooie producten zijn allemaal netjes op tijd geleverd!

Erg goed via de mail geholpen

Erg goed via de mail geholpen

TOP

Super goed geholpen, erg snelle reactie op mijn vragen. Ook snel afgehandeld allemaal

tot nu toe alles oke daar bij Maxilia

Tot nu toe goed geholpen door een vriendelijke en vakkundige jongeman. Ik moet er nog wel bij vertellen dat we de materialen nog niet binnen hebben dus het eind oordeel kan ik nog niet geven.

Snelle reactie

Binnen een paar minuten antwoord op al je vragen.

Uitstekende service

Contact opgenomen om ontwerp te kunnen verbeteren, heel attent. Benieuwd naar het resultaat

Fijne partij om mee samen te werken

Fijne partij om mee samen te werken wat betreft merchandise. Voor elke aanvraag die we doen bij hen hebben ze weer een aantal passende opties voor elk budget.

Snelle en betrouwbare service

Snelle levering en een persoonlijke benadering. Product, metalen pennen, ziet er niet alleen goed uit, maar ook nog eens een scherpe prijs. Kortom een aanrader.

Super !

Top! snelle service en zeer klantvriendelijk

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.