Persoonlijke service

Natuurlijk wil je premiums altijd sneller in huis dan mogelijk. De medewerkers van Maxilia denken met je mee en houden je goed op de hoogte van het hele proces.

overzichtelijk

Voor een kleine bestelling heb ik samen met oom Google het internet afgezocht naar bedrijven die pennen bedrukken. Ik vond Maxilia één van de weinige websites waar de prijs duidelijk was of niet gek vervormde of een paar keer over de kop ging zodra ik het kopje 'met bedrukking' aan klikte. Bij stellen met vragen of opmerking werd er mee gedacht en stonden ze snel voor mij klaar. Zo wordt mijn bestelling later geleverd, zodat mijn buren niet met een heleboel pennen thuis zitten. Ze sturen een klein voorbeeld plaatje met offerte die een beeld geeft van het product en prijs. Bij de eerste offerte vond ik onduidelijk dat er een meerprijs bij kwam. Het was niet het gene dat ik wilde bestellen. Daar miste ik een kleine uitleg waarom het product anders was dan dat ik had aangevraagd. In mijn geval was mijn bedrukking te groot en paste het niet in de enkele bedrukking. Dat was het enige minpuntje.

Snel en vriendelijk geholpen.

Professioneel, snel en persoonlijk advies gekregen. Issues waren dezelfde dag nog opgelost.

Vriendelijk geholpen, betrokkenheid is hoog, alles gaat snel!

Invoer is eenvoudig, communicatie loopt vlot en klantvriendelijk, men heeft verstand van zaken, wij worden niet betutteld (lees: men merkt dat wij weten waarover we het hebben).

prima. wat vertraging in de levering maar goed opgelost

zie boven

Fantastisch geholpen!

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij Maxilia en de onbekendheid met het plaatsen van een zodanige bestelling zorgde ervoor dat ik een aantal keer een aanpassing wilde. Hoewel ik dat zelf erg vervelend vond werd ik iedere keer heel vriendelijk behandeld, werd er met me meegedacht en toonde de medewerkster heel veel geduld. Kortom: een super service!

Helemaal top!

Binnen een half uur drukvoorbeeld en offerte ontvangen. Mailtjes worden binnen een paar minuten beantwoord. Top service!

Snelle reactie, denkt fijn met je mee!

Erika heeft mij heel goed en snel geholpen met een grote bestelling die naar meerdere adressen verzonden moest worden. Dit kon allemaal geregeld worden, zelfs een spoedbestelling met nóg snellere levering was geen probleem. Ze reageert altijd snel en communiceert op een fijne, persoonlijke en duidelijke manier.

helemaal top

Noa was erg behulpzaam.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Snel, service gericht en goeie kwaliteit.

Ik werk al een tijdje met Maxilia en ik ben meer dan tevreden. Heb je een vraag, zet het op de mail en binnen no time hebben ze een oplossing. Ze zijn bereid altijd mee te denken, mooie producten en goede kwaliteit.

heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over de service, info en levering van het product. We zouden zo weer wat bestellen.

Prima afhandeling, mooi product

nvt

Snelle reacties op bestellingen en vragen, super snel samples ontvangen

Fijn en direct

Ben goed geholpen door een medewerker. Het was duidelijk, simpel en snel. Bespaart tijd en moeite.

Maxilia levert goede diensten!

De website is overzichtelijk en netjes ingericht. De service is goed, de volgende dag kreeg ik gelijk al een belletje over het te leveren product. De afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen. Zoals het sturen van een voorbeeld over de mail en het contact over klaarzetten en levering. Overal tevreden.

Zeer goed, klantvriendelijk en vlot geholpen

Door desbetreffende verkopen goed, vlot en klantvriendleijk geholpen. Denkt ook mee met de wensen van de klant.

snelle reactie, correcte service

Omdat de levertijd krap was gezien de datum van het evenement waarop ik de bestelling nodig had, werd er nog even telefonisch contact opgenomen. Attent!

Super service & Top kwaliteit

Snelle afhandeling, goede communicatie en super producten.

Helemaal top

Top service, producten en medewerkers. Telefonische service met Twan liep goed, vriendelijk en duidelijk. Wij gaan zeker terugkomen en het doorvertellen.

flexibel en snel!

Pennen besteld en verwacht dat deze met enkele weken binnen zouden zijn. Toch werd er nog even nagebelt met de vraag wanneer wij de pennen echt nodig hadden. Nu komen ze dus als alles meezit exact op tijd!

Snelle reactie en duidelijk antwoord

Ik heb ineens een idee, dan wil ik ook gelijk antwoord op de vraag of het kan. Mijn ervaring is dat ik gelijk antwoord krijg.

Prima en vlot geholpen per mail en telefoon.

Drukwerk moet ik nog ontvangen, dus dat kan ik niet beoordelen nu.

Persoonlijke benadering en scherp in de prijs

Maxilia denkt goed mee, is snel, goed te bereiken en scherp in de prijs. Kortom, zeer tevreden!

Snelle en duidelijke service.

Het is erg prettig dat als je een idee in je hoofd hebt dat hun dit tot uiting brengen. Vooral de snelle service werkt prettig.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.