Gewoon super service

Ik moest binnen een paar dagen met logo bedrukte telefoonringen hebben en na telefonisch contact en meedenken door Noa had ik de bestelling nog sneller dan nodig binnen!

Snelle service,superfijn!

Vlotte en vriendelijke service

Vlotte en vriendelijke service.

Super snelle afhandeling

N.a.v. mijn vragen via de website heb ik snel een vriendelijke email ontvangen van Jan-Willem met een duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik zie uit naar de levering van mijn bestelling.

fijn contact en mooi ontwerp

Super fijn contact. Ik werd gebeld om snel contact te hebben omdat ik een vlotte levering wilde. Werkte super goed

Goed bereikbaar en prima product

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen, de contacten waren prima, snelle reacties en oplossingsgericht en het product zag er goed uit en was ook nog lekker!

Behulpzaam en mee denkend!

Meteen na het eerste contact was Rosanne behulpzaam en mee denkend. Echt fijn. Een stukje ontzorging voor ons.

Persoonlijke benadering, snel, kordaat en correct

Net als bij de eerste bestelling, ben ik ook nu verbaast over de snelle, kordate en correcte terugkoppeling. Super service!

Jammer

Service was goed, alleen het eindresultaat niet tevreden mee. Heb een bestelling gedaan, vervolgens is het aangepast ivm dat het een beter ontwerp was. Eenmaal verzonden en aangekomen. Is het het oude ontwerp. Heb deze pennen per direct nodig, dus dit is wel een minpunt.

Heel behulpzaam en vriendelijk!!

Telkens ik een nieuwe vraag had omtrent drukvoorbeeld had ik onmiddellijk een antwoord. Vlotte samenwerking en zeer behulpzaam om het gepaste ontwerp te maken!

prima service

Denise was zeer behulpzaam en snel. Altijd fijn om mee samen te werken!

Fijn contact, en goede service!

Super geholpen, mijn tas is helemaal naar wens gemaakt. Erg fijn dat je ook snel wordt gebeld na een proefdruk. Kan je toch nog even bespreken wat de bedoeling is in een persoonlijk gesprek.

Ik ben uitstekend geholpen!

Medewerkers denken mee en proberen zo goed en duidelijk mogelijk antwoord te geven op de vragen die je hebt.

Flexibel en zeer behulpzaam

Ik vind jullie service echt top! Heel snel en alert én flexibel! Ik wilde een proefdruk voordat ik de bestelling plaatste. Dat ging snel en gemakkelijk. Ook de aanpassingn was zo gedaan. Later stelde ik later een vraag op de website. Binnen 5 minuten had ik per mail antwoord. Ondanks dat alles digitaal gaat, voel en merk je dat je contact hebt. Top!

Enorm goed geholpen door Erika, zij verdient een 10.

Opnieuw een bestelling bij Erika geplaatst, ze heeft ons ook deze keer weer fantastisch geholpen!

Voor de 2de keer besteld bij Maxilia. Weer oké en snel geholpen en geleverd.

Geweldig en snel !

Super service!

Topservice. Vandaag besteld morgen in huis !

Vandaag 200 st. relatiegeschenken besteld en ze zorgen er voor dat ik ze morgen in huis heb !

Uitstekend!

Bestel nu alweer voor de tweede keer bedrukte rugzakjes. Beide keren ontzettend goed en snel geholpen!

Goed en snel geholpen, waardoor mijn bestelling toch optijd gedrukt en geleverd kon worden

Snelle reacties en zeer goede service

Binnen enkele dagen na informatie opvragen hebben we al een proefexemplaar ontvangen en een digitale proefdruk. Zeer tevreden over deze snelle service.

Super service!!

Onze bestelling is vandaag geleverd, nadat ik aangaf dat we ze iets sneller nodig hadden. Er werd een express-zending van gemaakt, zonder meerkosten! Dat is nog eens service!!! Super bedankt. Wij kunnen morgen met een gerust hart naar de beurs om ons bedrijf te promoten!

We hebben niet gekregen wat we besteld hebben.

We hebben wel het juiste aantal overalls gekregen, maar niet het aantal juiste maten dat we besteld hebben. Besteld 14 x L, gekregen 15 x L. Besteld 12 x XL, gekregen 15 x XL. Besteld 24 x XXL, gekregen 20 x XXL.

Makkelijk en snel contact en snelle service!

Wanneer er een relatiegeschenk oid besteld moet worden neem ik direct contact op met Maxilia. Zij komen snel met een scherpe offerte en de service is top. Ook de levering is erg snel.

goede snelle service

snelle service en snel antwoord

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.