Geweldig!

Fijne, snelle, vriendelijke service en ze denken enorm mee! Tot de volgende keer weer!

Goede vriendelijk en snelle service.

Werd goed geholpen en snel. Zeer vriendelijk en meedenkend. Erg tevreden.

Goede, snelle afhandeling en feedback

Goede en snelle afhandeling. betrokkenheid is goed. Vind wel dat de vraag om feedback pas moet komen als product eenmaal is afgeleverd.

Goede communicatie en er wordt meegedacht met je product. Top!

Ik zou Maxilia aanbevelen zowel qua prijs als kwaliteit.

Vriendelijk en klantgericht

Jan Willem is een vriendelijke man en heeft mij goed geholpen.

Bijzonder tevreden

Ik kwam met een wat lastig verzoek. De ideeën werden uitgewerkt en zo kwam ik tot een keuze. Maar toen moest ik de achterban nog raadplegen enzovoorts. Daar gingen wat weken overheen. In alle rust kon ik dit doen. Geen gezeur of druk op de ketel. Toen ik mijn bestelling plaatste was alles in een uurtje rond. Alle berichten werden vrijwel direct beantwoord. Top communicatie. Als de levering net zo gaat krijgen jullie een 11 voor de geleverde dienten.

Snelle opvolging en in oplossingen denkend

Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Maxilia. Na het plaatsen van een offerte aanvraag kreeg ik in no-time een reactie. Na wat mailwisselingen over het aanpassen van de offerte en wat alternatieve opties vanuit Maxilia zijn we tot een deal gekomen.

Goed meegedacht en snel geschakeld.

De snelle communicatie en het meedenken worden zeer gewaardeerd. Top dit!

Vriendelijk, snel en goed!

De levering was snel, de service goed en de stroopwafels lekker.

Superformiweldigeindefantakolosachtig!

Net als vorig jaar en het jaar daarvoor weer prima geregeld!!

Hele mega super snelle reacties! :-)

Grappig is dat je vaak binnen enkele minuten overal een (inhoudelijke) reactie op krijgt. Ik kan me alleen niet voorstellen dat dat állemaal door Erika wordt gedaan :-) Ik ben hartstikke tevreden, omdat "persoonlijk contact" voor mijn bedrijf óók de manier is waarop wij ons onderscheiden. Keep it up...

Krijg net iets te veel updates per mail

Heel fijn dat jullie communicatie on point is en de productie en levering zo snel. De hoeveelheid emails is wel een beetje vervelend, ik heb volgens mij tot op heden al 6 emails ontvangen.

Super geholpen door een professionele jongeman

Ik heb meerdere malen een aanpassing aangevraagd op mijn drukwerk. Ik ben erg goed geholpen. De medewerker nam zelfs hert initiatief om mij telefonisch te benaderen voor verduidelijking en het bieden van hulp.

Wrijvingsloze shop ervaring en uitmuntende assistentie van medewerker Anniek.

Onze 3de bestelling bij Maxilia kan weer beoordeeld worden met een 10. In het kort: - op tijd geleverd - alles volgens afspraak - vriendelijke enthousiaste hulp - eerlijke prijs - betrouwbare partner Hartelijk dank!

Snelle en proffesionele behandeling ondanks BLACK FRIDAY

Erg netjes en vriendelijk geholpen door Rosanna, alle vragen die ik had en offertes die ik heb opgevraagd zijn snel beantwoord, vandaag onze spullen binnen gehad van onze eerste bestelling en zien er super uit, zeker niet de laatste keer dat ik heb besteld bij maxilia

lekker snel weer

goede snelle samenwerking, niet te beroerd om een ontwerp meerdere keren aan te passen, erg fijn werken.

Late reactie

Erg positieve toon! Goede prijs, netjes , maar ik vind de reactie via mail zo lang duren evenals proefdruk. Daardoor is de levering veel later als op de site staat aangegeven.

Vriendelijk, duidelijk en snel!

Rosanne van Engelenhoven, die ken je wel Zij van Maxilia, die ís toch snel! Orders bevestigen, ontwerpen opsturen Dat kost haar seconden en zeker geen uren. Als je belt hoor je een hele vriendelijke stem Het antwoord dat je zoekt, Rosanne heeft hem Met lastige verzoeken en moeilijke vragen Kun je Rosanne gerust gaan uitdagen Zoek je een geschenk, een gadget of een prijs En word je van alle aanbieders helemaal niet wijs? Bel Maxilia, met geluk krijg je Rosanne aan de lijn Het aanbod is enorm en zij helpt je super fijn!

snelle klantviendelijke service!

Ik vond het erg prettig om snel geholpen te worden. eerst via de chat en daarna per mail. Bedankt!

tevreden

tevreden, want duidelijke communicatie & snelle reactie. Nu op de producten wachten.

Klantvriendelijk

Aardig geholpen. Als je erom vraagt kan er meegedacht worden. Ze willen je graag een mooi product leveren.

Ze zijn snel en reageren meteen op mails !

Snel te bestellen

Wijzigingen zijn snel te verwezenlijken

Goede service en super snelle afhandeling. Echt een aanrader!

Goede service en super snelle afhandeling. Echt een aanrader!

Top service! Erg persoonlijk..

Het eerste contact was ik had was al heel fijn en persoonlijk. Alsof ik Ruben al kende :) Service en uitleg was top!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.