Hands-on, snel en correct

Maxilia reageerde erg snel en positief op mijn vraag, het hele afhandelingsproces was duidelijk van bij de start.

Friendly, helpful and fast!

Super fast response to my questions. My first time to order and Tirza was very helpful with setting up my account and getting my order in place.

Prettige en vlot geholpen

Ik ben fijn geholpen. Vriendelijke en vlotte afhandeling van m'n vragen en hulp bij de bestelling.

Fijne en eerlijke samenwerking

Het bestellen ging erg vlot, ook telefonisch erg goed geholpen. Ik was op zoek naar een alternatieve leverancier vanwege de levertijd. Binnen een paar minuutjes was het geregeld. Top service!!

Goede service, duidelijke website, prachtig product!

Wij zijn helemaal enthousiast over de doppers met ons logo er op.

Prima en super snel geholpen!

Ik ben erg snel geholpen bij deze spoed order.

Goede en snelle service!

Snel en klant gericht

Super klantenservice!

Ik had naar aanleiding van de offerte nog een aantal vragen. Ik werd super snel en duidelijk te woord gestaan. Daarna werd er nog gebeld om te controleren of alles goed was gegaan. In 1 woord super!

Toppers

Snel schakelen en goed bereikbaar.

Snelle duidelijke reactie/informatie en verzending

Fijn dat je gelijk weet met wie je te maken hebt en wat de status van de bestelling is. Duidelijke communicatie en het gevoel dat ik als klant gezien wordt. Heel fijn!

prima service

denken mee met ideeën

Goed advies, snelle service!

Elk jaar kerst geschenken met logo, perfect

snel behandeld

Snel, duidelijk en mooi voorstel ontvangen!

Ik heb een goede ervaring. Ik had het adres van mijn zus ontvangen omdat ook zij erg tevreden was.

super fijn en snel ben benieuwd wanneer ze binne komen!

super fijn en snel ben benieuwd wanneer ze binne komen!

Van A tot Z prima geholpen

Vanaf eerste contact tot aan productie (levering moet nog plaatsvinden) snel en adequaat geholpen. Was al klant, en ben weer bevestigd dat te blijven!

Goede partij om mee samen te werken

Het proces voor het bestellen van 250 luxe flesopeners ging vrij voorspoedig. De website vind ik niet altijd even overzichtelijk en gebruiksvriendelijk maar is goed werkbaar. Communicatie is snel en duidelijk. Het advies om het logo dat als opdruk dient te vereenvoudigen (ontdoen van kleine letters) was een goed advies. Kwaliteit van de openers is OK (afwerking had netter gekund), de bedrukbare ruimte vind ik eigenlijk te klein en de scherpte van de bedrukking is redelijk. Al met al een net product met goede service voor een nette prijs.

Snel, behulpzaam en vriendelijk

Bij Maxilia word ik altijd snel en vriendelijk geholpen. Men denkt mee en zorgen ervoor dat ik het product krijg waarnaar ik op zoek ben.

Snelle, vriendelijke service

Zeer snel antwoord op mails, supervriendelijk

snel en bekwaam

Superrrrrrrrrrr 👌🏻👌🏻👌🏻

Superrr blij mee

Zeer behulpzaam en snel

Ik werd door Ruben heel snel en efficiënt geholpen.

Snel, goede opdrukken, oplossingsgericht

Ondanks dat de flessen in eerste instantie vanuit de fabrikant niet waren geleverd, is het goed opgelost en met de koerier kwamen ze nog op tijd gelukkig!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.