Ik bel en krijg direct de juiste persoon aan de lijn Wil een order her bestellen geen probleem zo gevonden. En goed afgehandeld Toppie

Altijd behulpzaam en meedenkend

in 1 woord: TOP

Topleverancier!!!!!

Aan de wijze van performance kan menig groot bedrijf nog een puntje zuigen. Prettige binnendienst die de afspraken na komen.

Op een nette klantvriendelijke manier geholpen, zoals het hoort.

De bestelling verliep vlekkeloos!

Een heel duidelijk site met veel keus! Bovendien wordt er goed meegedacht en de verschillende mogelijkheden voorgehouden. Een ideaal systeem waarbij je nog even je extra goedkeuring moet geven, zodat product echt naar wens is. Ik werd er zelfs even over gebeld. Top!

Zeer snelle & behulpzame medewerkers

Super vriendelijke medewerkers. Reageren erg snel en helpen meedenken. Aanrader!

Snel en vriendelijk geholpen

Zeer snelle en goede afhandeling van mijn bestelling. Kleine wijzigingen waren zo aangepast. Gerard dacht goed mee en gaf duidelijk advies.

Goed geholpen door Denise Ham

Goed mee gedacht in het zoeken naar de juiste match van de notitieboekjes.

Professioneel en aangenam

Thanx Gerard

Mooie producten, super medewerkers, dus in één woord: TOP!!

Zelfs nu ik als klant bij jullie bestel (in plaats van andersom :-)) heb ik dezelfde ervaring, leuk en enthousiast team, staan altijd voor je klaar, reageren snel, werk graag met jullie! Het mooiste product op jullie site is en blijft natuurlijk het RPET waterflesje :-)

Snel, vriendelijk en proffesioneel

snelle reactie op mijn vragen, vriendelijk en verder netjes een sample opgestuurd.

Superfijn geholpen

Snel, adequaat, mooi resultaat

Netjes geholpen en goed meegedacht

Goede service en nette prijs!

Duidelijke info en zeer snelle reactie op vragen

Alle vragen worden direct beantwoord en er wordt duidelijke informatie verstrekt. Het eindproduct hebben we nog niet ontvangen, vandaar geen 10, maar wie weet passen we dat half december nog aan :-) Hele fijne samenwerking gehad op een persoonlijke manier.

Top service!

Duidelijke en positieve communicatie. Goed meegedacht in het traject. Kortom; top service!

Snelle levering, prachtig product

Zoals je wilt dat een webshop werkt, snel en efficient!

Hele fijne en snelle service!

Ik ben zeer tevreden, korte lijnen en snelle levering.

Toen ik via e-mail probeerde een bestelling van een jaar terug te herhalen reageerden ze nog dezelfde dag. En ook de orderhistorie was snel beschikbaar. De offerte was snel geregeld. In 2 dagen tijd was mijn order in productie. En ook nog voor een schappelijke prijs. Hulde!

Ontzettend goed geholpen en klantvriendelijkheid ten top!

Vanuit mijn kant een spoedbestelling hebben en duimen dat een leverancier hier aan kan voldoen. Jan-Willem heeft zo'n goede service verleent dat ik de spullen op tijd in huis zal hebben!

Super, klantvriendelijk en meedenkend

Bij dit bedrijf geen wachttijd aan de telefoon. Denken mee in de beste oplossing . Komen snel met een voorstel. Wanneer op het allerlaatste moment het afleveradres gewijzigd word , wordt het als nog geregeld.

goede service

super snelle levering perfect

Fantastische service en fijn contact

Mijn bestelling ging fijn en goed, na nog wat vragen was het duidelijk en kon ik mijn bestelling plaatsen. Altijd prima geholpen.

Perfecte service en ze denken goed met je mee!

Ik heb erg goede ervaringen opgedaan met Maxilia. Beveel het zeker aan!

super snel geholpen, enorm goede service

Doordat jullie site zo duidelijk was en jullie zo snel met een proefdruk kwamen ben ik heel erg tevreden. Ik heb canvas tasjes besteld en het resultaat is heel mooi. Ook werd het best snel geleverd. Ik ben dus erg tevreden. Dank jullie wel

perfect gecommuniceerd en besteld

goed gelopen, prima service. zijn erg benieuwd naar het resultaat

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.