👍

👍

ben vriendelijk en snel benaderd

Ik ben tot nu toe tevreden, het eindresultaat ken ik nog niet. Er is een prettig contact ontstaan waarbij snel antwoord werd gegeven op mijn vragen

mwah

Wat mij aantrok aan deze site was dat ze binnen 5 werkdagen leverden, door een fout is het blijven hangen in het systeem en is het veel later geleverd dan afgesproken. Toen ik ze mailde hierover hebben ze het netjes afgehandeld, maar nergens een echte sorry of een gebaar waardoor ik zou zeggen: bij dit bedrijfje blijf ik. Verder ziet het er erg tof uit, maar wat ik jammer vind aan de afwerking is dat je het wit van de sticker ziet aan de zijkant. Dat had ik niet verwacht. Kortom, hier bestel ik geen spulletjes meer.

We zijn echt top geholpen!!

Snelle service. Snelle communicatie. Echt heel fijn! Thanks!!

Tot op heden is alles tot en met het plaatsen van mijn bestelling prima verlopen! Nu nog even afwachten hoe snel de levering ook daadwerkelijk bij mij binnen is maar, nogmaals, tot op heden ben ik zeer tevreden!

Bestellen gaat supersnel en men denkt met de klant mee

Het eerste drukvoorbeeld beviel niet en in samenspraak met Ruben een verbeterd logo gestuurd... was nog niet helemaal goed, doch is dorr Maxilia (zonder kosten) verbeterd tot het uiteindelijke ontwerp. Super!!

geweldig

altijd accuraat en snel geholpen. Dank daarvoor

Snelle levering en goede prijs ook voor een klein aantal.

Eindelijk een bedrijf gevonden waar je ook voor een leuke prijs kleine aantallen kan bestellen..

Ik vond het super snel

Ik vindt heel goed dat ik mijn werk binnen 2dagen al binnen krijgt, zo kan jk klanten ook wijzen en vertellen hoe mooie en snel jullie produkt is Heeel hartelijk dank Mvg: A.Rattansingh

Prima geholpen

Goede persoonlijke begeleiding en vlotte service. Alles was snel geregeld.

Uitstekende service en snelle levering

Lay-out perfect kosteloos aangepast en goed op de hoogte gehouden status van onze bestelling.

Bij een specifieke vraag werd snel en adequaat meegedacht

Zeer goed geholpen

Goede communicatie en informatie!

Hele goede communicatie!

Vanaf de bestelling tot de levering van mijn product is zeer goed verlopen. snel en accuraat. Tussendoor mail ontvangen omtrent de status van het proces (zeer netjes en vriendelijk!)

Uitstekend.

Korte lijnen, meedenken, goede service. Kortom uitstekend.

Deskundig, vriendelijk en snel

Het door mij aangeleverde logo was eigenlijk te groot voor de pen. Hier op is snel een wel passend voorstel gedaan. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en de afspraak kon snel gemaakt worden.

Super snel een voorbeeld gehad en na de goedkeuring alles snel afgehandeld echt super

Superservice!

Ruben van Maxilia heeft me super goed geholpen. Ik bleek tijdens het bestellen een fout te hebben gemaakt. Dat heeft hij perfect opgelost. We kregen ruim op tijd onze bestelling binnen en de bestelde correctbooks waren nog mooier dan we hadden verwacht.

Tot nu toe top

Top service en snelle reactie. Als het product net zo goed is als het vooraf zeker een 10

zeer goed advies gekregen

prettig

Snel , deskundig , behulpzaam , denken mee

Klantvriendelijk en geven aan wat de mogelijkheden zijn om vervolgens met oplossingen/ alternatieven te komen. Blij met drinkflessen met eigen loge. De juiste kleuren etc alles klopt. Snelle service en verzending

Top service tegen goede prijs 👌🏻

Goed geholpen door Twan. Prijs en kwaliteit zijn top!! Echt een aanrader 👍.

Voor mij een 10 waard

De service is geweldig! De website, het telefonisch contact, het meedenken, alles loopt als een trein. Dat is wat je noemt 'prettig zaken doen'. De vorige review was een 9, maar nu geef ik een 10!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.