Zoals altijd top!

Al verschillende producten bij Maxilia besteld. Ze reageren altijd snel en denken graag met je mee. Top!

Enthousiast en meedenkend team

Het enthousiasme waarmee je geholpen wordt is echt zo leuk! Ze denken mee in de ontwerpen En het resultaat is geweldig.

Super duidelijk top service

Reeds voor verschillende bedrijven hier besteld en erg enthousiast over de service en de duidelijkheid van de site.

Anniek heeft me van begin tot eind top geholpen!

Het geheel traject van mijn order ging voorspoedig :)

Op eigen maat. Persoonlijk

Heel goed. Heel persoonlijk. Geduld om tot de beste oplossing te komen.

Super geholpen bij de eerste ervaring met jullie bedrijf.

Dit was de eerste keer dat ik wat bestel bij jullie bedrijf en ik ben super geholpen. Bedankt daarvoor.

Super service

Ik heb op zondag een bestelling geplaatst van 250 bedrukte aanstekers. online heb ik het type aansteker en de kleur uitgezocht en het logo van mijn bedrijf geupload, welke ik op de aanstekers wil hebben. De volgende ochtend kreeg ik een mail of ik het bestand ook in ander formaat kon aanbieden, omdat ze anders bang zouden zijn dat de kwaliteit niet voldoende zou zijn. Dit heb ik gedaan en alles is daarna keurig afgehandeld. Ik werd ook goed via de mail op de hoogte gehouden van de voorgang van het bestelproces.

prettig en snel geholpen.

Prettig en snel geholpen

Uitstekend!

Groot aanbod, goede kwaliteit, snelle drukproef, vriendelijk contact

Snel, correct en een goede prijs.

Was mijn eerste bestelling, maar ben echt tevreden over de snelheid en hun manier van communiceren. Volgen hun eigen afspraken goed op en controleren ook of deze daadwerkelijk zijn nagekomen.

Prima en snelle service

mijn last minute verzoek werd direct opgepakt en uitgezocht. levering op door ons gewenste datum was nog mogelijk. prima service!

Zoals altijd, Super !!

Er wordt goed mee gedacht, snelle acties, goed advies.

Zeer attente medewerkers en een top service!!

Fijn bedrijf, bellen snel terug en een zeer prettige en goede service!!! Proefdruk wordt gemaakt en pasmodel opgestuurd.

Ontzettend lelijke opdruk, dus geen gravure

De afhandeling van de opdracht was snel, maar het resultaat is niet om aan te zien. De bedrijfsnaam is er dik opgedrukt waarbij de kleur een randje wit lijkt te bevatten. De dikke opdruk kan er dus afgekrabd worden.

Zeer goede service

Goede nazorg en goed contact met de klant

Erg goed geholpen!

Ik werd telefonisch erg goed geholpen. Snel en duidelijk!

Heel snel en netjes geleverd, erg blij met het resultaat

Heel snel en netjes geleverd, erg blij met het resultaat. Heb nogmaals bij hen besteld omdat ik niet denk dat het ergens anders beter kan.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Ik word altijd goed geholpen!

Super service

Super service bij informatieverstrekking over het product en begeleiding bij de vormgeving. Maatwerk dat het verschil maakt!

Snelle en eerlijke offerte !

Benieuwd naar het eindresultaat !

goede service

Goede en snelle service!!

Snelle, vriendelijke service

Ik werd goed en snel geholpen, vragen werden goed beantwoord. Je wordt tijdens het bestel proces goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik heb het eindresultaat nog niet binnen, maar ik ga er vanuit dat dat ook in orde is.

Uitstekend!

Prima, flexibel en snel geholpen. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat.

uitstekende service

Tot nu toe is het contact meer dan prima, bedankt voor de snelle hulp

Wederom een super prettige, professionele en snelle service

Dit is onze 2e bestelling bij Maxilia en deze is wederom naar volle tevredenheid afgerond. We kijken uit naar de bestelling. We raden Maxilia zeker aan en zullen in de toekomst zeker vaker iets bestellen.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.