Erg tevreden met de snelle service!

Op maandagmiddag een order geplaatst, en op dinsdag al in de productie. Ontzettend benieuwd naar het eindresultaat dat donderdag al aankomt. Aanrader voor last-minute bestellingen!

snelle service!

snel een offerte binnen, en snelle onderhandeling! wij zien de levering graag tegemoet, als ze er hetzelfde uitzien als de proefdruk is het uitstekend!

snelle reacties

Er wordt goed meegedacht over de producten en krijg snel een reactie terug.

Super service en levering eerder dan afgesproken!

Erg fijne service. Mijn logo was niet goed genoeg, maar is door de design studio van Maxilia exact nagemaakt zonder extra kosten. Eindresultaat is erg mooi geworden!

Super snelle en proffesionele service

Super snelle en proffesionele service

Korte lijnen, snelle acties

Een drukproef kunnen krijgen is echt een pré. Verder qua communicatie snel over en weer tot een goed product kunnen komen die ook nog eens betaalbaar is.

super tevreden

Snelle en correcte afwikkeling.

zeergoed

we plaatsen al 5 a 6 jaar order bij hun en er zijn tot nu toe geen probleemen geweest.

Goed geregeld

Snel gevonden wat ik zocht en doorwezen naar correcte pagina en zo binnen enkele minuten mij bestelling kunnen plaatsen. Top!

Super snel geholpen!

Super snel geholpen en heel snel geschakeld om iets anders voor elkaar te krijgen.

Uitstekende service

Uitstekende ervaring door goed contact, begeleiding en snelle levering. Jammer dat de bezorgdienst de snelle levering vertraagd. Pakje ligt sinds 2 nov volgens trackingcode bij het bezorgingsdepot in Meppel slechts enkele km verwijderd maar nog niet bekend wanneer hij tot bezorging overgaat. Hopelijk morgen 5 nov. anders 5 ster beoordeling

Goede klantenservice, snelle levering

Speelkaarten met bedrukking besteld bij Maxilia. Heel goed geholpen. Snelle reactie wanneer er iets aangepast moet worden. Daarnaast ook snel geleverd.

Duidelijke website en snelle reactie

Goede en overzichtelijke website met een groot aanbod. Pakket nog niet ontvangen, maar tot nu toe tevreden over de service

goed en vriendelijk

ik geef geen 10 omdat in het begin moeilijk werd gedaan over de betaling. dan moest vooraf. dat vind ik niet correct om nieuwe klanten te behouden. of doe even rechearch met wie je te maken hebt en beslis dan of je die regel wel of niet oplegt.

Snelle service!

Snelle service, jullie denken goed mee met en de levertijd is ook prima.

Snelle reactie en offerte van Gerard!

Snelle reactie, vriendelijk en behulpzaam.

Snelle antwoorden bij vragen en duidelijke webshop

Gewoon duidelijke communicatie perfect geholpen

Gewoon duidelijke communicatie perfect geholpen

Snelle service en levering

Snelle service en levering

communicatie is zeer goed

Zeer goede communicatie met de binnendienst. Duidelijke en snelle proefdruk. Product wordt snel en netjes afgeleverd. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Tijmen is top!

Goed advies. Vriendelijke service.

Bestelling geplaats

Bestelling geplaats

Topleverancier!

De mensen Maxilia denken mee, komen met alternatieven, zijn snel en accuraat.

Supersnel, supernetjes, alles volgens afspraak!

Anniek heeft me geweldig geholpen! Na een kort telefoongesprekje goed advies gehad over een shaker, ik kreeg een modelshaker opgestuurd en binnen een dag had ik het rond met mijn klant en dus ook met Maxilia. Vervolgens alles precies volgens afspraak geleverd! Topservice: Anniek, dankjewel!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.