TOP

Wederom weer door de topper van de firma geholpen ;-) (Anniek) Is het niet te vinden ? Even een belletje en je weet meteen waar je aan toe bent. Lekker snel met reageren en duidelijke afhandeling. Ook de digitale drukproeven zien er perfect uit.

Geweldig!

Bij de bestelling ging er iets fout,maar doordat er voortdurend goed gecommuniceerd werd en naar oplossingen werd gezocht ben ik enorm enthousiast over dit bedrijf. Ik kom zeker terug Mvg Tialda Bakkum Diregym

Goed advies

Goed en eerlijk advies

Snelle en vlotte afhandeling, goed advies

Maxilia reageerde snel op onze aanvraag met goed advies. Wij waren laat met onze bestelling desondanks wordt de bestelling keurig op tijd geleverd. Het enthousiasme van Tirza knalt er vanaf.

Super service

Goed geholpen!

Vlotte vriendelijke service

Goed geholpen en ook bij de vraag om de verschillende kleuren te mogen bekijken als proefdruk werd dit onmiddellijk gedaan ... zeer leuke ervaring.

Geduldig en meedenken. Snelle reactie op al mijn vragen

Super goede service, meedenken over het product en snelle reacties op mijn vragen!

Super service en SNELLLLLLLL

altijd goede ervaring met de bestellingen. Afspraken en leveringen worden perfect nagekomen. Zojuist nog een collega advies gegeven om bij jullie mooie pennen te bestellen.

Help met het ontwerp was uitstekend

Bestelling is nog niet geleverd, wel nog steeds binnen verwachting qua datum.

Zo netjes , vriendelijk , in een woord super geholpen en op de hoogte gehouden. Met het bedrukken van de pen een dikke vette 10 👍👍💐

Goede, snelle service!

Perfecte service!

Gewoon geweldige service. Aanrader voor een ieder.

Snelle en accurate organisatie. Helpt waar nodig.

gezellig en goede service

gaat prima zo,en goede afspraken

Geen bla bla gewoon goed!

Uitstekende service, klantvriendelijk en zeer professioneel. Dank daarvoor!

Ontzettend fijne service en producten

Ik heb nu voor de 2e keer besteld bij Maxilia. En zal het zeker aanbevelen. Leuke producten met goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast snel contact en snelle service. TOP!

Snel accuraat en erg vriendelijk

Ik ben erg goed geholpen, denken mee ben erg nieuwsgierig naar het eind resultaat. Tot nu erg tevreden

Gewoon goed

Top service!

Met mijn eerste bestelling is iets misgegaan, maar dat werd door Ruben van Maxilia meteen opgelost! Zeer prettig contact gehad, zowel telefonisch als per e-mail. Gewoon een top service, niks op aan te merken! Ga zo door Maxilia!

Ik heb het contact en de service wederom als zeer prettig ervaren

Het contact met Rosanne was weer heel prettig en zij heeft ons goed geholpen. Het product hadden wij inclusief bedrukking op kortere termijn dan de standaard levertijd. Dit is ruimschoots gelukt en precies wat wij voor ogen hadden!

Snelle en goede service

Makkelijke website

Snel antwoord en snelle levering

Zeer snelle en goede service.

Topservice, goed meegedacht

En duidelijk in de informatievoorziening. Blije klant hier!

Goed, persoonlijk, snel en laagdrempelig advies

Tot nu toe positief ervaren, morgen komt de levering binnen dus ik weet nog niet hoe het product is.

Uitstekend geregeld.

Ik heb pennen laten bedrukken. Zien er prachtig uit. Snelle levering en een prettig persoonlijk contact gehad met Tirza die erg klantvriendelijk geholpen heeft.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.