Tirza volgt elk mailtje snel en met de glimlach op!

Tirza's service is zonder twijfel erg vlot en vriendelijk te noemen. Mijn bestelling was in geen tijd verwerkt dankzij de erg snelle opvolging, die zelfs zonder face-to-facecontact duidelijk met de glimlach ging.

Geweldige service met een persoonlijke touch!

De service van Maxilia is werkelijk waar echt geweldig! Ze zijn direct en eenvoudig bereikbaar en nemen echt de tijd voor hun mensen/klanten. Ze luisteren echt naar je en verdiepen zich volledig in jouw vragen/wensen. Alles wordt in werking gesteld om de producten voor jou perfect in orde te maken. Voor eventuele vragen en/of misverstanden draaien zij hun hand ook niet om. Eén telefoontje en alles wordt direct opgelost. Snelle handelingen, correcte begeleiding en een supervriendelijke klantenservice! Extra complimenten voor Tirza! Super behulpzaam en altijd even vriendelijk. Heel erg bedankt namens ons bedrijf voor jouw goede begeleiding tijdens onze opdracht.

Bijna perfect

Product: zeer tevreden Dienstverlening inclusief prijsonderhandeling en emailbevestigingen: zeer tevreden Minder: oorspronkelijke prijs met buitensporig ogende verhoging op relatief korte termijn Minder: leveringtijd (bestelling 21/10 - pas in productie 28/10 en levering 29-30/10 - lijkt wat lang Ik geef bij aanbevelen? Ja aan omdat de ervaring vooral positief was, maar in werkelijkheid zou ik de kanttekeningen moeten maken over zowel de prijs als de levertijd - beide belangrijke zaken - EN weet ik dat er bij leverancierkeus vaak andere factoren meespelen waardoor iedereen voor zichzelf moet bepalen wat in hun situatie het beste past.

Vlot in afhandeling

Ik heb wat nieuwe producten besteld en daarbij heeft Denise mij geweldig geholpen, ze is snel in reageren en denkt mee. Bedankt

Supersnelle afhandeling

Makkelijke online bestelling. Scherpe prijs.

Prima advies

Goed advies over de bedrukking, prima prijzen en snelle levering!

Super goed geholpen van begin tot einde zo hoort het! Erg vriendelijk ook en behulpzaam. Hier kan menig bedrijf van leren echt top dankjewel

Top service!

Tevreden over de levertijd, kwaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers!

Altijd een goed contact met en medewerking van Johan.

Als bestuurslid van het Cuneragilde bestel ik al een aantal jaren een eindejaarsgeschenk voor onze vrijwilligers. Mijn contactpersoon was steeds Johan. In een prima samenwerking komen we er steeds met een origineel cadeau uit.

Vriendelijke en super snelle respons!

Vragen worden vriendelijk en snel opgepakt en de leveringen komen netjes en op tijd aan.

Netjes en snel geholpen.

Super geholpen, ook voor aanpassingen denken ze goed mee.

Goed geholpen!

Heel vriendelijk geholpen met veel geduld! Ik kom zeker terug voor bestellingen!

prima geholpen

alles prima geregeld

Super service

Goed bereikbaar, goed advies, snelle reactie, helemaal top

Prima en snel geholpen!

Al een paar keer door Ruben geholpen en dat gaat altijd prima!

Zeer tevreden!

Zeer fijn, telefonisch en per mail.

Snel en goed geregeld

De offerte makkelijk gewijzigd in een ander aantal. Alles snel en goed geregeld.

Snel geregeld

Goede ervaringen, wijzigingen worden snel aangepast

snel

makkelijk, prettig contact en snelle reactie

Gewoon top!

Accuraat, snel en meedenkend.

Goede begeleiding met een TOP-resultaat!

Om te beginnen een mooie, duidelijke site. Toch graag even telefonisch overleg en kreeg dan altijd vrolijke mensen aan de telefoon die me goed antwoord konden geven. Twee mooie ontwerpen gemaakt voor Doppers en tasjes met mooi resultaat. Helaas ging de levering ( door fout vanuit DPD ) niet helemaal goed, maar ze hebben alles er aan gedaan om het op tijd geleverd te krijgen. Dus zeker weten dat wij het de volgende keer allemaal weer bij Maxilia laten maken!!

Een leuke site met een hoop leuke dingen

Zijn erg professionele mensen en zijn zeker bereidwillig om je verder te helpen met kleine problemen Zeer tevreden!!

meedenkend en hulpvaardig

Fijn dat er meegedacht wordt naar een oplossing.

Doen wat ze beloven

Geen ingewikkelde vragen stellen, gewoon meedenken en uitvoeren

Heel persoonlijk contact

Er wordt vanuit Maxilia iemand gekoppeld aan onze (zakelijke) opdracht. Hierdoor word je persoonlijk geholpen en weten zij altijd waar ik het over heb. Het telefonische contact verloopt altijd erg prettig en zij denken graag met je mee, hierdoor is er veel mogelijk!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.