Originele update

Fijn om zo, op een originele manier, op de hoogte te worden gehouden van de productie. Gewoon, informeel en vriendelijk. Heel fijn!

Snel gehandeld, meedenkend en goed te contacten!

Het ontwerp is nog mooier geworden dan hoe ik de afbeelding had ingestuurd.

Erg klantvriendelijk!

Rosanne heeft me steeds goed geholpen, ook als ik weer aanvullende verzoeken had.

Fijne, persoonlijke service

Na opvragen van offerte contact gehouden met één persoon, dat was fijn. Fijne service, niet opdringerig, denken goed mee.

Supergoede service en hulp

Fijn, duidelijke communicatie en snelle reacties.

Snelle reacties en proefdrukken!

Goede prijsverhouding, snelle reacties op alles!

Gebruiksvriendelijke site en aankoopmodule

Het is de eerste maal dat ik via deze site een bestelling plaats. Product versus prijs zit goed. Nu nog de kwaliteit afwachten.

Fijne service, flexibel en goed bereikbaar

Fijne service, flexibel en reageren snel

Geen tien, omdat het altijd beter kan.

Onze ervaringen zijn supergoed! Meerdere keren besteld. Een keer fout gegaan en een goede oplossing gekregen. Wij blijven terugkomen!

Goed meegedacht

Nadat wij een bestelling hadden gedaan, bleek de voorraad onvoldoende te zijn. Rosanne kwam direct met een alternatief wat paste bij de organisatie

Zeer goede service!

Ik had te laat besteld waardoor het gevraagde product niet op gevraagde datum kon geleverd worden. Mijn schuld... toch heeft men samen met mij gezocht naar een product die nog op 4 werkdagen tijd kon gedrukt en geleverd worden! Zeer behulpzaam, vlotte communicatie en degelijke producten! TOP! Ik bestel nog!

Top service!

Sinds 2 jaar bestel ik diverse producten bij Maxilia. De service is echt top. Er wordt snel gereageerd, goed geadviseerd en mee gedacht. De levering is snel en de kwaliteit van de producten zijn goed!

Prima geholpen door Anniek

Snelle en vriendelijke service, duidelijke communicatie.

Wat een top service

Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie het top voor elkaar hebben. Van jullie website tot mail, van drukvoorbeeld tot leveren... Alles is in de puntjes geregeld. Dit is de tweede keer dat ik verschillende producten bestel. Ik krijg advies op maat, en mijn wensen worden vervult. Ga zo door. Met bourgondische groet, 't Zusje Arnhem

Uitstekende service!

Snelle reacties op vragen, echt top! En goede hulp en advies bij het maken van mijn beachflag!! Super bedankt!

Snel, helder en goed geregeld!

Zeer snel, duidelijk en super makkelijk geholpen. Complimenten!

Uitstekende service

Uitstekend telefonisch onderhoud gehad, mijn vraag gesteld waarnaar geluisterd werd en antwoorden hierop gekregen. Snel in het afhandelen!!

Supersnelle service en zeer beniewd naar het resultaat!

Supersnel en geweldig geholpen door Rosanne en nu zeer benieuwd naar het resultaat, maar dat komt zeker goed.

een bedrijf die zijn afspraken na komt

Dankzij dit bedrijf kunnen wij mooie promotie materiaal krijgen. dank voor deze mooie spullen. Denise jij hebt ons super goed geholpen

Super vlot

bestelling herplaatsen geen probleem en ze denken met je mee

Het kan niet beter

Zoals gewoonlijk lekker snel.

Soepel en snel

Een duidelijk website en bij vragen zeer snelle reactie. Bij het verkrijgen van de offerte t/m uitlevering goede tussentijdse communicatie waardoor je continu op de hoogte bent.

Klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Zeer nette, duidelijke en persoonlijke benadering. Uitstekend product en tot in de puntjes gefabriceerd.

Prima contact gehad wn goed geholpen

Tot nu alles heel erg goed gegaan. Flessen zijn nig niet geleverd omdat ze niet in voorraad waren

Prettig geholpen zonder opdringerig te zijn

Zie hierboven

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.