Perfecte service

Goede service, ondanks de wat late bestelling. De service was snel en alles werd meteen geregeld. Daardoor waren de spullen op tijd binnen.

geweldig!

Anniek is de beste, altijd zeer snel wat ik fijn vind en super vriendelijk , kortom een toppertje

vlotte communicatie / reactie

Zowel op de door mij gestelde vragen als reacties werd vlot gereageerd. Later bleek dat de gewenste kleur flesjes niet op voorraad waren. Twan meldde dit zodra hij dit wist. Helaas had ik niet meer de tijd om te wachten op de volgende lichting maar we kwamen er samen wel vlot uit.

Topservice en enorm goede communicatie!

Ik heb 10 bedrukte sporttassen bij Maxilia besteld. Alles binnen zeer acceptabele tijden gecommuniceerd en zelfs nog een keer het ontwerp aangepast. Altijd vriendelijk te woord gestaan! Topservice!

Maxilia waardig

Altijd denken ze mee. Komen met leuke suggesties. Zeer goede service

Snelle en correcte afhandeling

Op iedere actie een wederactie en dat is heel prettig.

zeer goed

Snelle actie behulpzaam goed product

Het onmogelijke mogelijk gemaakt!

Een, in eerste instantie, onmogelijk haalbare deadline is in overleg met de leverancier haalbaar gemaakt. Waarvoor veel dank!

Supersnelle service

Ik word al tijd goed en supersnel geholpen door Erika. Ook de levertijden zijn zeer acceptabel.

Duidelijke info, snelle reacties.

Zoals het hoort.

Hele fijne communicatie, snelle reacties, snelle levering en superprijs

Hele fijne communicatie, snelle reacties, snelle levering en superprijs

Fijne website en snelle levering.

Goede ervaring.

Mijn ervaring was uitstekend

Mijn ervaring was uitstekend met Maxilia, er wordt goed geluisterd naar je wensen en het contact was over de mail en telefoon erg duidelijk en snel.

Snel, vriendelijk en nette prijzen!

Snel, vriendelijk en nette prijzen!

Super service

Ik heb contact gehad met Twan en de service was absoluut top. Meegedacht met het ontwerp en me door het hele proces begeleid. Volgende keer bestel ik zeker weer bij hem. Echt top medewerker die mij heeft kunnen bekoren! Mvg

Møre Reason to smile

Snelle service, snel antwoord. Vriendelijke medewerkers. Jammer dat mijn laatste bestelling vertraging oploopt, maar kan niemand iets aan doen. Weet dat ze hun best voor mij doen

Strak werk, flexibele support

De bestelling gaat via een strak ingeregeld proces, terwijl vragen en verzoeken op flexibele wijze worden afgehandeld. Geeft een heel prettig en vertrouwd gevoel.

Superfijn hoe ik ben geholpen en heel erg snel

Superfijn hoe ik ben geholpen en heel erg snel

Snel en accuraat geholpen

We hadden snel wat spullen nodig voor presentatie in de stand. We zijn goed en snel geholpen en hebben de spullen op tijd in huis!

Snel, informeel en uitstekende service

Komt mij heel enthousiast en bevlogen over! Een ontwerp was zeer snel gereed. Afwachten op het uiteindelijke resultaat maar tot dusver louter positief.

Super service, maar ik blijf triggeren om nog beter te worden!

Super service en alles gaat zeer snel. Ik heb alleen geen 10 gegeven omdat ik graag wil motiveren om te verzinnen hoe zaken nog beter kunnen. Dat houdt je scherp.

Ik ben snel geholpen en de informatie was duidelijk.

Prima geholpen. Wacht vol spanning op de levering!

Duidelijke offerte. Snelle respons op vragen. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

Ben snel en correct geholpen

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb. Ben zeer te spreken hoe ik geholpen ben.

Zeer goed en snel

Binnen enkele minuten alles kunnen bestellen, wordt zeeer goed op weg geholpen. Bestel status meteen online constant op de hoogte worden gehouden. Heerlijk!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.