Goed geholpen en snelle feedback over de bestelling.

• Ik ben eerste keer klant

Bedrijf waar ik graag terug kom

Dit is de tweede keer dat ik iets bestel. Ik word snel, vriendelijk en eigentijds te woord gestaan door Rosanne. Er wordt mee gedacht. Prijs / kwaliteitsverhouding is naar mijn wens. Aanrader!

Snelle en goede sevice

Duidelijke communicatie, snelle reactie. Drukproef eenvoudig aan te passen.

Lekker snel

Goede en snelle sercuce

• Ik ben eerste keer klant

Uiteindelijk een zeer goede service in een lastige situatie

Aardige medewerkers. In eerste instantie een probleem gehad met de besteltermijn, besteltraject en communicatie omtrent maar uiteindelijk een goede oplossing gekregen op een uitdagende last minute aanvraag.

Heel makkelijk te bestellen

Het bestelproces verloopt vlot en eenvoudig

• Ik ben vaker klant geweest

Snel, helder en eerlijk antwoord.

Snel, helder en eerlijk antwoord. Jammer genoeg kon mijn verzoek niet worden ingewilligd, dat deed niet af aan de prettige wijze van afwikkeling. Zonder meer ervaar ik heldere communicatie en een prima toegankelijkheid.

Goed geholpen

Goed geholpen, denken ook mee. Ook als een product niet helemaal voldoet met kleuren geven ze dat aan en komen ze met alternatieven. Product snel geleverd.

• Ik ben vaker klant geweest

Top service, snel, correct en vriendelijk

Wat het bedrijf goed doet is dat de personen die voorbij komen in de communicatie ook daadwerkelijk werken bij het bedrijf.

• Ik ben vaker klant geweest

altijd vlot geholpen en binnen een dag een opdracht geregeld.

deze ervaring heb ik al vele jaren.

super

netjes geholpen door Twan,een echte topper

• Ik ben vaker klant geweest

Snel, scherp en correct !

Snel, scherp en correct!

• Ik ben eerste keer klant

Erg fijn hoe jullie de ontwerpen maken, reageren snel en zijn erg behulpzaam!

Leuke en goede service!

Leuke en snelle persoonlijke service.

Zeer behulpzaam

Heel erg behulpzaam, ook na het meerdere keren wijzigen van de proefdruk.

• Ik ben vaker klant geweest

Snelle reactie via chat, goed advies, snelle en persoonlijker reactie op bestelling. Super geholpen.

Wederom klasse service!

Inmiddels hebben wij 3 keer met Maxilia gewerkt en wat hen onderscheidt van de andere is dat de communicatie lekker vlot verloopt. Dat alle vragen en of opmerkingen die je hebt, snel worden beantwoord en/of na tevredenheid worden opgelost. Verder vind ik de algemene kwaliteit van de producten ook goed. Printwerk ziet er over het algemeen ook super uit. Dikke aanrader dus ;)

• Ik ben vaker klant geweest

Goed geholpen en snelle service

Levering kon snel gerealiseerd worden👍🏻👍🏻

• Ik ben vaker klant geweest

Snel, proffesioneel, vriendelijk en met alle geduld geholpen. Bedankt Tirza!

Omdat ik in de beginne nog niet helemaal duidelijk had hoeveel en in welke kleur ik mijn drinkflesjes wilde bestellen, vond ik het fijn te ervaren dat Tirza vooral alle geduld had en mij steeds weer van nieuwe offerte voorzag. (met uitleg!) Thanks Tirza!

UITSTEKEND

Makkelijk te zoeken en een keuze te maken. Opdracht heel snel verwerkt!

• Ik ben eerste keer klant

pleasantly surprised by quick replies and efficiency

First of all, very pleased to find out that you had the product I was looking for. It was not very easy to find... Decided then to look for more ideas, making me very well impressed by the variety of products you have to offer. Managed to find more to add to my order. Great!

• N/A

Duidelijke site. Via de chatfunctie eeb vraag gesteld en ik kreeg direct een reactie en helder antwoord op mijn vraag.

• Ik ben eerste keer klant

Ff tel contact gehad super geholpen en zeer vriendelijk aan de tel Toppie nu nog ff wachten op de producten 😊

• Ik ben eerste keer klant

Prima service, snel en direct goed

Alles gaat soepel. Duidelijke offerte en drukproef met aangeleverde tekst ook direct goed!

• Ik ben eerste keer klant

Fijne service, wij zijn erg tevreden!

Snel doch niet te opdringerig. Duidelijke communicatie.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.