Tot nu toe Prima!

Heb even moeten zoeken op de website hoe alles werkte. Uiteindelijk ging het vrij makkelijk. Meteen antwoord via een autoreplay en de gevraagde offerte en drukproef was volgens afspraak binnen. Betaling is makkelijk te doen. Nu nog wachten of de levering ook naar wens loopt dan kan ik definitieve beoordeling geven.

• Ik ben eerste keer klant

Meedenken, snelheid en goede prijs

Maxilia is een fijne organisatie met prettige medewerkers. Indien je wat wil bestellen loont het de moeite om te bellen of te chatten. Je wordt direct geholpen op een zeer kundige en prettige manier. De snelheid van offreren is hoog en aanpassingen zijn zo verwerkt. Ook de verwerking van de order verliep zeer goed en voorspoedig. Ik kan maxilia zeker aanbevelen.

• Ik ben eerste keer klant

Snelle en accurate service!

Echt een aanrader!

Goede service!

Goede service! Snelle reacties op mails en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je order.

• Ik ben eerste keer klant

Verrassend....direct een echt mens aan de telefoon die meedenkt!

Hartstikke fijn geholpen, direct besteld en volgende dag al de drukproef ontvangen. Ziet er super uit! Betalen per factuur was ook geen probleem. Nu al blij.... de levering staat ook al heel snel gepland! Thanks alvast. Groet, Brenda

• Ik ben eerste keer klant

Fijne communicatie en goeie snelle service. Dank!

Perfect!

• Ik ben eerste keer klant

Snel, duidelijk en goed geholpen!

Het contact met Erika verloopt soepel, er wordt snel op vragen via de email gereageerd. Zeer tevreden!

Perfecte service!

Wederom een bestelling geplaatst bij Maxilia! Erg tevreden met de snelle en perfecte service!

• Ik ben vaker klant geweest

Heel goed geholpen, weet alleen nog niet wat het resultaat is, haha

Snelle, vriendelijke, vrolijke reacties. Inhoudelijk goed.

• Ik ben vaker klant geweest

Goede en snelle reactie. Goede service!

Goede en snelle reactie. Goede service!

• Ik ben vaker klant geweest

Makkelijk en snel besteld, mistte alleen een voorbeeld van de pen die gestuurd zou worden.

• Ik ben eerste keer klant

Makkelijk en snel om een mooi product te bestellen

De site werkt erg makkelijk en het is daardoor simpel om snel het gewenste product te vinden en te bestellen. Het is ook erg fijn dat er eerst een proefdruk aangevraagd kan worden!

Perfecte service!

Ik werd zowel telefonisch als per mail goed geholpen

Geweldig bedrijf

Rosanne heeft me goed geholpen om een mooi schrijfblok voor ons bedrijf te ontwerpen. Super blij mee.

Snel en vakkundig

Snelle reactie op vragen, vakakundig geholpen

Snelle service op maat!

Snelle service op maat!

snel, accuraat en enthousiast

Zelden zo makkelijk een bestelling gedaan. Werd heel snel en accuraat afgehandeld. Heel fijn alles zo snel te kunnen regelen. Houd ik weer tijd over voor andere dingen. Dank!

Factuur mist

Goedemiddag, De bestelling en het bestelproces is helemaal top! alleen mis ik nog steeds de factuur, zodat ik mijn declaratie kan indienen bij mijn werkgever. Hier heb ik ook al een mail over gestuurd. Ondertussen krijg ik wel 5 andere e-mails. Ik hoor graag! Groeten, Nicolien

Behulpzaam

voorlopig gewoon goed

super

Erika denkt altijd mee. Super in 1 woord

• Ik ben vaker klant geweest

Snelle en bovenverwachting nette service!

In eerste instantie vraag ik wat extra informatie aan via een chat, hier wordt snel en uitstekend op gereageerd, daarna een digitale aanvraag gedaan via de website en dat verloopt wederom snel en soepel. Hier zag ik dat ik een fout had gemaakt die wordt wederom snel opgepakt en verwerkt. Super nette en prettige mensen om mee samen te werken! Nu maar hopen dat de kwaliteit van de producten ook zo hoog zijn! Ik beveel Maxilia.nl 100% aan!

goede communicatie

Alles verloopt makkelijk en snel

vlotte en snelle service

Vlot reagerend op mail, snel een drukvoorbeeld van hetgeen je graag wil. De communicatie is helemaal goed.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.