Pluspunten

Fijne snelle levering en aanpassingen wijzigingen.

• Communicatie

Pluspunten

Flexibel en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de communicatie erg goed, niets op aan te merken. Ik werd zelfs gebeld toen ik ergens meer duidelijkheid over wou hebben. Klantvriendelijkheid en snelheid stel ik zeer op prijs.

Verschepen naar het buitenland. Mijn bedrijf zit in Suriname en moet dus toch BTW betalen, zonder info hoe ik deze terug kan krijgen of het niet hoeven te betalen. Nu laat ik alles leveren bij een adres in Nederland en dan moet alles verscheept worden.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk, accuraat

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op mails en duidelijke communicatie. Ook toen we vroegen om een 2e sample van de pen te ontvangen.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering, mooie producten.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, snel offerte's binnen, vriendelijk geholpen, goede prijs, alles goed geregeld; daarom is Maxilia onze preferred leverancier voor tasjes.

ik heb geen verbeterpunten.

• Communicatie

Pluspunten

Prettige communicatie, elke keer weer!

Geen verbeterpunten, alles verloopt prima.

• Communicatie

Pluspunten

Altijd snel een reactie

• Communicatie

Pluspunten

Op het juiste moment nam Gerard contact met ons op of hij nog iets voor ons kon betekenen. Op dat moment waren wij net gestart met de organisatie van een beurs. Hij dacht gelijk fijn mee. Onze bestelling is onderweg en hiermee zullen we veel bezoekers op onze stand weer blij maken met een leuke gadget bedrukt met ons logo. Bedankt!

• Communicatie

Pluspunten

Telefonisch contact gehad en dat was super netjes werd met me meegedacht over opties Internetwebsite is ook netjes voorelkaar en overzichtelijk en gemakkelijk te betalen met veel betalingsmogelijkheden

Niet om over te klagen !

• Communicatie

Pluspunten

Fast feedback. Quality of products. Staff very collaborative and friendly.

Perhaps standard emails could be sent in English.

• Communicatie

Pluspunten

Super aardig en behulpzaam

de voorbeelden van de templates kloppen niet overal. Zo was het voorbeeld van een etiket voor een waterflesje een ronde hangtag.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie en afstemming

Pluspunten

Duidelijk en snel antwoord

Levertijd bij bedrukking

• Communicatie

Pluspunten

Reageren snel en denken met je mee. Zoeken mee naar alternatieve en geven goed advies over artwork.

• Communicatie

Pluspunten

Super: snel-vriendelijk-behulpzaam-flexibel!

• Communicatie

Pluspunten

Goede service. Telefonisch bereikbaar wat een groot pluspunt is. Vriendelijke mensen. Gratis afdrukvoorbeeld kan je aanvragen en wijzigen. Zelfs als je een van de producten uiteindelijk niet afneemt.

• Communicatie

Pluspunten

snelle actie en men weet waar het over gaat

geen

• Communicatie

Pluspunten

Combi digitale en telefonische ondersteuning, heel realistisch voorbeeld via de mail. Delivery betrouwbaarheid en sneller dan verwacht/aangekondigd

Niet echt, hooguit, dat de mail met review verzoek iets sneller was dan de delivery zelf (en die was ook al snel ;-)

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.