Pluspunten

Super: snel-vriendelijk-behulpzaam-flexibel!

• Communicatie

Pluspunten

Goede service. Telefonisch bereikbaar wat een groot pluspunt is. Vriendelijke mensen. Gratis afdrukvoorbeeld kan je aanvragen en wijzigen. Zelfs als je een van de producten uiteindelijk niet afneemt.

• Communicatie

Pluspunten

snelle actie en men weet waar het over gaat

geen

• Communicatie

Pluspunten

Combi digitale en telefonische ondersteuning, heel realistisch voorbeeld via de mail. Delivery betrouwbaarheid en sneller dan verwacht/aangekondigd

Niet echt, hooguit, dat de mail met review verzoek iets sneller was dan de delivery zelf (en die was ook al snel ;-)

• Communicatie

Pluspunten

Zeer behulpzaam personeel en prijs /kwaliteit van de producten is zeer goed.

• Communicatie

Pluspunten

Het personeel was heel vriendelijk en enthousiast aan de telefoon. Ze dachten met me mee en hadden snel antwoord op mijn vragen. Zo konden ze zelf ons logo andere kleuren geven en meedenken over welk design het best zou passen. De bestelling was een week sneller geleverd dan gepland. Ook werd er nog een leuke korting gegeven.

Helaas was het niet mogelijk om op de pet die wij wilden op andere plekken dan de voorkant te borduren.

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle service

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, snelle reacties, zeer tevreden

• Communicatie

Pluspunten

De levering was een week eerder dan gepland. TOP!! Ze helpen met het aanleveren van de bestanden en wat je eventueel nog kunt aanpassen.

• Communicatie

Pluspunten

Ze zijn snel, denken met je mee en leveren kwalitatief goede producten.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service en de tijd genomen om mee te denken

geen

• Communicatie

Pluspunten

Dit is de tweede keer dat ik een grote bestelling heb geplaatst bij Maxilia. Vanwege de grootte van de bestelling hebben we offertes aangevraagd bij meerdere partijen. Maxilia was wederom onze keuze, vanwege de volgende punten: - Scherp geprijst - Meedenkend, - Technische uitleg, waardoor begrip voor werkzaamheden ontstaat bij klant. - Zeer behulpzaam en snel in communicatie

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie en scherpe prijzen

tot nu toe niets.

• Communicatie

Pluspunten

Heel enthousiast en direct persoonlijk contact, supersnelle service

• Communicatie

Pluspunten

snelle reactie en duidelijk

1 kleine tip, iets meer meedenken met de opmaak/logo verwerking. Tips geven hoe jullie denken dat het mooier kan. Of tips geven van" wil je niet ook je url erop" oid.

• Communicatie

Pluspunten

Modern Aandacht voor de klant X-tra stappen wanneer nodig Inzet, gevraagd én ongevraagd Levertijden zijn top Lui...nee dat zijn ze niet Inkopen hier is een feestje Aanbevelen doe ik jullie aan iedereen!

• Personeel

Pluspunten

Goed bereikbaar, snelle reaktie, afspraken worden nagekomen, zeer prettig telefonische service! Als ons produkt ook nog snel en goed geleverd wordt, verdienen jullie zeker een ondernemersprijs! Dank daarvoor!

Tot op dit moment geen!

• Communicatie

Pluspunten

Supersnel en goede prijzen

euh... nog niets

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie/snelle offerte

De offerte was hoger dan het bedrag op de website. Ik vond het jammer dat ik Maxilia hier zelf op moest wijzen. Daarna is de offerte wel aangepast, maar als ik niet oplette dan had ik teveel betaald.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle terugkoppeling, scherpe offertes en adequate afhandeling van aanvragen en bestellingen. Gebruiksvriendelijke site en gemakkelijk van offerte naar bestelling.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, duidelijk

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.