Pluspunten

snelle reactie en een super proefdruk met een achtergrond die er toe doet

geen, ik bel en mail graag, kijk op de site voor de mogelijkheden

• Communicatie

Pluspunten

Super vriendelijk, snel en flexibel! Zelfs toen wij te weinig bedrukte Doppers besteld hadden werden deze super snel bijgemaakt en op onze evenementlocatie afgeleverd!

Kan écht niets bedenken

• Communicatie

Pluspunten

goed en snel contact mogelijk en snelle levering

• Personeel

Pluspunten

Prima ervaringen met Maxilia! Erg plezierig in telefonisch contact, altijd bereikbaar, Snelle levering van samples en product

• Communicatie

Pluspunten

- Snelle reactie - Korte lijnen - Duidelijke communicatie - Persoonlijke aandacht

Aangeven hoe lang het ongeveer duurt voordat je de drukproef ontvangt.

• Communicatie

Pluspunten

Super contact met Just en hij heeft geduld.

Had graag buiten de normale aantallen korting een extraatje gezien

• Communicatie

Pluspunten

Denken met je mee en komen beloftes na. Hebben leuke artikelen tegen betaalbare prijzen. De dames die ik heb gesproken wisten precies waarover ze het hadden en waren altijd even behulpzaam en vriendelijk.

Zou op dit moment geen punten weten. Ben tevreden Misschien de spoed procedure, welke ik heb gebruikt ook nog toelichten of aangeven op de site.

• Communicatie

Pluspunten

Super vriendelijke en snelle service. Het is fijn dat je één contactpersoon hebt en ze denken echt met je mee!

• Personeel

Pluspunten

Goede en snelle service

geen tips of verbeterpunten

• Communicatie

Pluspunten

Wat hebben jullie ons positief en vriendelijk geholpen! We waren op zoek naar snel.... en we kregen snel!! En daarbij een vast aanspreekpunt die alle afspraken na is gekomen. Heel, heel fijn. Tot een volgende keer, want die gaat er zeker komen!

• Personeel

Pluspunten

super snel geholpen! denken erg goed mee! erg aardig! vlot en hip bedrijf!

geen minpunten kunnen ontdekken!

• Personeel

Pluspunten

Ik kon direct via de site chatten en een vraag stellen over mijn bestelling, super!

Bij de chat functie moest ik op kruisje drukken om de chat te minimaliseren, hierdoor dacht ik dat ik deze afsloot ipv kleiner maakte. Geen probleem natuurlijk, maar misschien iets om te veranderen :)

• Communicatie

Pluspunten

Werkt snel, accuraat en vriendelijk.

Ik heb geen punten die verbetert zouden moeten worden, ik vond alles vlekkeloos verlopen, met een prachtig resultaat.

• Communicatie

Pluspunten

goed meedenken met de mogelijkheden. Gevoel dat klant op 1 staat. Prima dus.

terugkoppeling vanuit de website zelf. Daar moest ik achteraan bellen

• Communicatie

Pluspunten

Lekker gewoon, helpend en snel handelend.

Geen!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reacties, vriendelijk en communicatief vaardig personeel, zeer gebruiksvriendelijke webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

telefonisch correct te woord gestaan.

De website laat je bij sommige keuzes in onwetendheid tijdens het ingeven van bestelling als er een logo moet worden toegevoegd.

• Communicatie

Pluspunten

Laagdrempelig contact en vaste contactpersonen. Je kunt zowel digitaal als per mail bestellen of zelfs een combi. Prima prijzen

Neem soms wat meer initiatief bij meningsverschillen. Eventueel pro-actief per telefoon.

• Communicatie

Pluspunten

Ondanks dat het voornamelijk een online bestelomgeving betreft, is de service, indien nodig, zeer vakkundig, snel en flexibel.

• Communicatie

Pluspunten

Goedkope product, snelle levering en makkelijk bestel proces

De website vond ik niet altijd even duidelijk en na het stellen van een vraag kwam ik op een 404 foutmelding, waardoor ik niet zeker wist of mijn vraag was verzonden

• Communicatie

Pluspunten

Telefoon wordt telkens snel opgenomen, het contact is persoonlijk en het bedrijf is zeer professioneel in het leveren van maatwerk

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.