Pluspunten

Goede informatie, komen afspraken na. TOP!

• Communicatie

Pluspunten

assen die ik op het oog had waren niet meer beschikbaar. Er werd goed met mij meegedacht en een prima alternatief voorgesteld.

Op een eerder moment aangeven of tasjes op voorraard zijn of niet. Bv op de website of bij de offerte

• Communicatie

Pluspunten

Snelle respons, altijd vriendelijk, goede service overall!

1 keer een te late levering, maar de fout lag bij het transportbedrijf

• Communicatie

Pluspunten

Mijn ervaring met Maxilia was super! Dat is mogelijk gemaakt door Ruben, een medewerker met enthousiasme en kennis van het bedrijf & de producten. Ideaal dus om contact mee te hebben want al mijn vragen werden beantwoord, hoeveel ik er ook had. Uiteindelijk kwam dit er op neer dat we ook zeker de bestelling hebben geplaatst! Alleen nog even wachten op de levering, maar ik kan eigenlijk niet wachten om het eindresultaat te zien.

Geen!

• Communicatie

Pluspunten

snelle service. Goede ondersteuning.

• Communicatie

Pluspunten

snelle reactie

• Communicatie

Pluspunten

Mooie artikelen, snelle levering, goede prijzen en gedreven medewerker

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie en ik werd meteen teruggebeld om het een en ander af te stemmen. Goede producten en een snelle levering.

Geen, doen het goed.

• Communicatie

Pluspunten

Zoals altijd kan ik met mijn vragen terecht bij mijn accountmgr Gerard en die bracht mij op het idee van het LoyalTea infuser. Een mooi, apart kerstgeschenk dat het goede doel ook nog ondersteunt. En binnen 2 dagen had ik ze binnen, goed verpakt. Dus daardoor blije gezichten toen de cadeaus werden uitgepakt!!

Geen, gewoon zo doorgaan :)

• Communicatie

Pluspunten

Niets negatiefs te bedenken! Zelfs in het heetst van de kersttijd stipte levering en perfect product. Geen klachten gehad, dus ook niet kennis gemaakt met het personeel. Ook in informatieve communicatie is dit bedrijf een uitblinker.

Tip: ga zo door!

• Communicatie

Pluspunten

ze voldoen aan al je eisen.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Graag uiteindelijk een bevestiging van de goedgekeurde opdracht.

• Communicatie

Pluspunten

Als je vraagt om mee te kijken....your the man als je vraagt om andere kleur.....your the one als je vraagt om tekst te wijzigen.....these are the people who will help. Geweldige service. Super geholpen zowel middels mail als telefonisch. TOP !!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle communicatie

Zeer trage levertijd

• Communicatie

Pluspunten

Alles prima en proactief geregeld!

• Communicatie

Pluspunten

Ze zoeken altijd mee naar een gepaste oplossing

• Communicatie

Pluspunten

We zijn echt ontzettend blij dat we onze bestelling hebben geplaatst bij Maxilia, in het woud aan online drukwerkshops dat er tegenwoordig is. De service was perfect. Bij het insturen van het logo werd bijvoorbeeld meegedacht hoe het scherper te krijgen. Het uiteindelijk product voldeed volledig aan onze verwachtingen. De levering was helder en precies zoals was aangegeven tijdens het bestelproces. Kortom: een aanrader.

Misschien kan de website zelf nog iets strakker qua opmaak en duidelijkheid. Bijvoorbeeld als het gaat om info over het doorvoeren van wijzigingen in een drukproefvoorbeeld en/of offerte. Hoewel het bedrijf wel helder en snel is in de directe communicatie via mail. En dat is bij dit soort zaken eigenlijk handiger. Een soort chatfunctie toevoegen zou misschien een optie zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Gewoon top! Ik hoop dat het product ook zo is!

Doorgaan zo!

• Communicatie

Pluspunten

Super zeg een bedrijf waar je kleine oplages kunt bestellen mail word snel en correct beantwoord een word top!

Ga zo door

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reacties en goede medewerking

geen

• Communicatie

Pluspunten

Contactpersoon (Twan) kwam met meerdere opties, reageerde snel en adequaat.

Goede communicatie.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.