Pluspunten

telefonisch prima bereikbaar accountmanager (in mijn geval Just), wist ook na een jaar nog wie ik was en wat mijn wensen zijn snelle levering

op zijkant van product (in mijn geval powerbank) staat naam van mij onbekend bedrijf. Zet daar jullie eigen naam en laat daarmee zien waar dit mooie product vandaan komt!

• Communicatie

Pluspunten

Lekker concreet en snel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs voor producten

Site is niet erg modern, kan meer en duidelijkere uitleg

• Communicatie

Pluspunten

de free samples zijn erg handig.

jammer dat het even misliep met betalen op rekening. Hierdoor duurt het langer voordat we onze tasjes in huis hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Als ik een product niet op de website kan vinden, helpt Johan me er toch altijd aan. Hij verzint altijd een manier om ons zo goed mogelijk te helpen. Hij legt ook altijd direct scherpe prijzen voor ons neer. Niets is te gek.

Ik vind persoonlijk het online drukvoorbeeld controleren en online offerte accepteren niet makkelijk. Ik vind het makkelijker om dit via de mail te doen, omdat ik al mijn contact met Johan via de mail heb. Maar dit zal voor iedereen anders zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Chatfunctie erg handig. ik werd goed geholpen en hoewel de levertijd eigenlijk niet haalbaar was werd er gebeld en kon het uiteindelijk toch, Top!

Bevestigingsmail van de order duurde wat lang.

• Communicatie

Pluspunten

Smart thinking:-) snel en uitstekende service qua meedenken!

geen

• Communicatie

Pluspunten

Super service!

• Communicatie

Pluspunten

Voor dat ik het wist lag het ontwerp al in m’n mailbox...maakt me blij

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte reactie, wordt goed meegedacht en snel een andere optie aangeboden. Erg fijn! Bedankt hiervoor! :-)

Kan er geen een verzinnen....

• Communicatie

Pluspunten

Goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail, goed meedenken met de klant.

Het aantal was op een bepaald moment niet terug te zien tijdens het bestelproces. Wel het type product.

Pluspunten

Snelle reactie, snelle service, leuke en duidelijke prijzen

Heb ik nog niet, ben benieuwd naar het resultaat van mijn bestelling

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling

Vasthouden dit nivo

• Personeel

Pluspunten

Altijd weer goede service. Ze komen de afspraken altijd na en de communicatie is perfect.

• Communicatie

Pluspunten

Was supersnel geregeld en ziet er strak uit

• Personeel

Pluspunten

Helder en snel communiceren dat is waar ik blij van wordt en waar jullie goed aan voldoen. en een 4,5 ster omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering ;)

• Communicatie

Pluspunten

Fijne communicatie gehad. Erg tevreden over de korte levertijd en het snelle schakelen. Prijs ook goed.

• Communicatie

Pluspunten

Dat je gelijk een digitale monster krijg gemaild, hoe het product uit komt zien.

Misschien een optie om niet digitaal maar een proef exemplaar, zonder opdruk opgestuurd te krijgen, om ook te kunnen zien en voelen hoe het product in het echt eruit ziet.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en netjes geholpen zonder extra kosten.

• Communicatie

Pluspunten

Mijn pakket werd gelukkig bij een dpd adres gedropt, zo kon ik binnen 7 dagen ophalen, wanneer het mij uitkwam. Super handig dus.

Ik heb voor deze antwoord goed nagedacht, en ik kom er niet op! Sorry.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen dat een order ook echt in druk gaat. Als je zegt dat altijd alles op tijd is dan is het fijn als ik het ook op tijd binnen krijg en niet met twee weken vertraging. Als ik er dan zelf achteraan bel en je zegt me terug te bellen. Bel me dan ook even terug en stuur me niet alleen zo'n automatisch mailtje dat mijn order nu in productie gaat en het vertraging heeft opgelopen. Daar was ik inmiddels zelf ook achter.

• Communicatie

Pluspunten

Persoonlijke service

Pluspunten

Erg klant gericht en luisteren naar je wens

iets duidelijker communiceren over de proefdruk, nu was dit niet altijd duidelijk

• Communicatie

Pluspunten

Heel vriendelijk te woord gestaan door Denise

nvt

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.